Siirry sisältöön
Surullinen

Eli… Kirjoitan tänne, koska mä en tiedä mitä teen, kun mun veli haukkuu mua. Kun pääsen koulusta esim. kolmen aikaan, ja kuljen 6,5km koulumatkaa n. 30mim, se on heti että mikä kesti läski. (olen siis ylipainoine jan.) Kun käyn lasten lääkärille puhumassa, hän kysyy: Mitäse läski lääkära erii sanoi? Ja pientä halveksuntaa ja pilkkaamista koko ajan. Äitini tietää asiasta, ja hän on monta kertaa yrittänyt puhua veljelleni, mutta veljeni vain jatkaa. Minua e oikeiasti huvita enää yhtään mennä kotiin.mitä teen?

Nimetön

No voin itse sanoa että mulla kestää paljon kauemmin 6,5 km matkassa kun puolituntia ja oon ihan normaalipainoinen että en kyllä alkaisi sua haukkumaan läskiksi/huonokuntoiseksi!
Ehkä sun veljelläsi on joku ongelma? Mun sisko haukkuu kanssa tosi usein ja hänellä on aika huono itsetunto.
Usein huonoitsetuntoiset yrittää pönkittää omaa itsetuntoaan alistamalla muita, juuri haukkumalla ja jotkut vaikka väkivallalla.
Kokeile vaikka olla kiva? Jos joku haukkuu niin hymyile ja sano jotain kilttiä tai nasevaa takaisin. Usein ihmiset jotka haukkuu yllättyy koska ne odottaa jotain pettynyttä ja ne saattaa lopettaa!
Mutta jos hän nyt haukkuu sua niin yritä olla välittämättä ja sano vaikka että ”tykkään itsestäni tällaisena kun oon” tai ”oletko kattonut peiliin tänään” jne.

Paljon paljon tsemppiä ja hyvää kesää sinne! :)

sama ongelma

Sano veljelle, että jos sulle tulee tosta hyvä mieli, niin jatka vaan. Kerran sanoin eräälle kiusaajalle ja hän jäi hölmistyneenä katsomaan ja eu enää koskaan kiusannut sen jälkeen. Sun pitää sanoa se rauhallisella äänellä ja ri koppavssti. Ystävällisesti ja itsevarmasti, mutta ole vakavana sanoessasi. Kokeile.

Pusu

Voi hyvä luoja

nimetön

ignooraa sun veli kun se haukku tau kiusaa

En jaksa sitä enää

Veli haukkuu just läskiks ja rumaks sanoo ettei mulla oo kavereita. Ei kuuntele kun sanon lopeta. On väkivaltainen ja puree. Jahdannut mua veitsellä “vitsillä” kulma. Kerran raivostuin niin paljon että kiljuin niin kovaa että alkoi päätä ja korvia särkee. Tuntuu että se tekee mut ihan hulluks ja musta tuntuu että mulla saattaa olla jo jotain mielenterveys ongelmia. Ruoka halu lähtenyt ja ihan masentunut…

MoiMoiMiu

Luulin että oon ainut.. Tsemppii

🤗

Moikka ! 🤗

Hyvä kun kerroit.

Voisitteko vaikka jutella äitisi ja pikkuveljesi kanssa.
Kysykää vaikka miksi hän kiusaa sua ja kertokaa että se tuntuu pahalta.

Toivottavasti neuvoistani on apua ja pikkuveljesi lopettaa kiusaamisesi.

Tsemppiä ! 🤗

Anonyymi

Itsellä veli kiusaa myös läskiksi ja näin, ja ihan äskettäinkin hän tuli päälleni ja työnsi olkapäällään täysiä mua rintaan, voin ottaa vaan pieniä henkäyksiä nenän kautta kun sattuu, + se aina puristelee ja vääntelee mun polvee koska se ”sattuu” mut se sattuu ihan oikeesti koska mun polvet meni 1v sit sijoiltaa eikä ne oo vielkää terveet kokonaa, äskenki se tallas mun lonkan ja teki edellämainitun. Nyt hyvö et voin hengittää ja kävellä, Äiti tietää asiasta mutta sitten veljeni hakkaa vielä enemmäm koska rollin siitä että hän pahoinpitelee mua

C [nimimerkki muutettu]

Mulla on pikkuveli jota aina uskotaan ja se kiusaa ja ärsyttää päivittäin niin sitten vaan yritän ingnooraa, mut se ei onnistu

Mua ärsyttää

oma veljeni koko ajan pitää ääntä ja piereskelee mun päälle.se käyttäytyy ku pikkulapsi vaikka se on mua vanhempi.se koko ajan lyö mua ja se ärsyttää kaikkia sillon ku sitä itte ärsyttää esim joku läksy.se osaa tehä ihmiset tosi vihasiks haukkumalla ja kiusaamalla sortumiseen asti.se ei ymmärrä et mulla on kaks sairautta ja mua kiusataan ihan sairaasti koulussa samalla tavalla.sit se ite aina valittaa et ihmiset sen ympärillä on sille ihan sairaan ilkeitä vaikka se aiheuttaa sen ite tuottamalla muille pahan olon.se aina ärsytttää ja odottaa et se saa jonku reaktion ja sit se takertuu siihen ja alkaa tekemään siitä reaktiosta pilkkaa.mun kaveri on säikky ja mun veli säikäyttelee sitä koko ajan.en tiiä miten saan sen loppumaan.

Tyttönen

Mulla on sama ongelma.
en uskalla puhua muuten kuin nimimerkillä…

mun veli jakaa kanssani huoneen, kiusaa, lyö, vie tavaroitani ja no, joskus se on ihan kiva…
eli silloin kun sillä on ùbêrkivaa…

ymmärrän sinua🫂🫂

Tyttönen

Mulla on lisäksi ilmeisesti masennus ja mielenterveys ongelma…
ainut juttu joka saa mut jatkamaan on se, että tiiän etten oo ainut ja että maailmassa on myös paljon kauneutta…

Moi

Mun veli on mua vanhempi mut se aina haukkuu mua tyhmäks ja läskiks ja siis varmaan ihan 10min välein haukkuu mua lihavaksi ja muutenkin aina ilkkui mut sit se on kuitenkin aina välillä ihan kiva mutta muistan kun pari vuotta sitteneille tuli vähän isompi riita ja se oli ihan mun kimpussa mutta nyt se ei oo enää käynyt käsiks ja siis nyt jos sanon jotain nii se vaan sanoo et ”turpa kii *** läski” ja tulee tosi matala itse tunto siitä

:

Mul sama juttu. Mun veli kiusaa ja haukkuu useesti mua, mut teen ite samoin ja otan sen vaa yleensä niiku leikillää, mut joskus se menee liian pitkälle ja musta tuntuu oikeesti pahalta, varsinki ku seki sanoo mua läskiks, hymyilen vaa ja otan sen vitsinä, mut sisäisesti se sattuu oikeesti ihan sikana.

Vastaa aiheeseen: Kun veli kiusaa päivittäin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top