Siirry sisältöön
tyhmätyttö

Eli minä oon 17v tyttö ja seurustelen parikymppisen miehen/pojan kanssa.
No poikaystäväni joutui jokin aika sitten baaritappeluun kun joku urpo oli tullut kundilleni ja tämän kavereille aukomaan päätä. No poikaystäväni yksi kaveri oli tulistunut ja oli syntynyt tappelu, jossa tämä kaveri oli saamassa pahemmankerran turpaan. no poikkikseni sitten puolusti kaveriaan ja pisti tämän urpon maahan. No sitten poliisit tulivat paikalle ja kundini tutkittiin ja tämä oli vähän pössytelly ja taskusta löytyi sätkäkin…
no 2 viikon päästä on tulossa oikeuskäsittely ja poikaystävääni syytetään huumeiden hallussapidosta ja pahoinpitelystä. voiko hän joutua linnaan? hänellä ei ole kuin kerran ollut kortti kuivumassa ylinoupeudesta ja voiko se vaikuttaa rangaistukseen?

Ongelmanuori

Kannabiksen hallussapidosta/käytöstä nykyään (ainakin nuorille 15-18v) 15 päiväsakkoa Uudenmaan alueella, mikäli olen oikeassa. En sitten tiedä 20v.. Varmaan sama.

Luulisin että pääsee kivan suuruisilla sakoilla.. Taitaa mennä palkkapäivä jos toinenkin maksamiseen. Ellei sitten ole myynyt eteenpäin.

MLL Ylläpito

Hei,

valitettavasti meillä MLL:ssa ei ole antaa sinulle tarkkaa ja oikeaa vastausta tilanteeseen. Parhaiten voisit saada asiantuntevaa neuvoa ja tietoa esimerkiksi oman kuntasi oikeusaputoimistosta, jossa tunnetaan laki sekä osataan arvioida, millaisia rangaistuksia tällaisissa tilanteissa yleensä langetetaan.

Devon

Ilmeisesti on ollut kyse miedosta huumeesta (kannabis?), ja tätä on ollut vain omaan käyttöön. Tappelukin on tainnut tapahtua ainoastaan nyrkein, eli ei mitään pesäpallomailoja yms. mukana. Näiden tietojen pohjalta olen 99% varma, ettei poikaystäväsi joudu vankilaan. Todennäköisesti rangaistus tulee olemaan ehdollinen tuomio, eli enää ei ole varaa mokailla. Ja tuo ylinopeus ei vaikuta asiaan millään tavoin, koska siitä on rangaistu vain sakolla ja ajokiellolla

Vastaa aiheeseen: kundini kivensisään?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top