Siirry sisältöön
Nimetön

Minulla siis kuoli puoli vuotta sitten minulle kaksi tosi tärkeää ihmistä. Enkä vain pääse siitä yli ja joskus en pysty jopa nukkumaan koska mietin heitä. Mietin aina vain et miks just niiden piti lähteä ja oisinko mie voinu vaikuttaa siihen jotenki? Voisiteko kertoo teiän kokemuksii ja miten ootte päässy yli?

MLL Nuortennetin ylläpito

Heippa,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Olen tyttö

Hei Nimetön. Minullkin kuoli todella tärkeä henkilö viime vuonna syksyllä. Se oli isäni. Ajattelin että hän ei olisi halunnut meidän perheen itkevän vaan elävän surun kanssa. Olen 11 ja nuorin sisarus oli 3. Itse itken kyllä vielä välillä mutta pystyn kuitenkin käymään koulua ja selviän elämässä. Jos sinulla on kuvia heistä voit tehdä jonkun muistelu videon. Itse tein sellaisella sovelluksella kuin Wondervideo. Sain sillä hyvän videon. Ajattele että sen on nyt hyvä olla.

Vastaa aiheeseen: Kuollut läheinen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top