Siirry sisältöön
Masentunut

Siis mulla on ollu pitkään jo masennus eikä mun vanhemmat siis tiedä asiasta. [osa viesti poistettu] Kävin sit kuraattorilla juttelemassa. No sit kerroin että on pitkään ollu masennus ja kaikkee muuta. [osa viestistä poistettu] Hyvä etten ehtiny. Ku sit kuraattori sanoo että aikoo kertoo mun vanhemmille tai sit mä kerron niille. En todellakaan haluu niitten tietävän siitä. En haluu niiltä apuu. En uskalla kertoo. Ahdistaa sen takia. Mitä voin tehä. Haluaisin kovasti pois kodistani sillä vanhemmat huutavat paljon ja satuttavat henkisesti. [osa viestistä poistettu] En jaksa enää. Mitä voin tehä. Saisko kuraattori ees kertoo vanhemmille. Mun pitää kertoo mun vanhemmille ennen joulukuuta. Pelottaa. Pliis vastatkaa ja kertokaa Mitä voin tehä

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Masentunut

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Kuraattori kertoo vanhemmille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top