Siirry sisältöön

Kuraattori meni ja kertoi äitille liikaa multa kysymättä

siivekäs<3

Moi ja apua
Kuraattori soitti äitille ja kertoi että on laittanut nuorten asemalle (tai johki sellaiseen) viestiä että mä saisin apua ja sellasta. Mutta se Kuraattori kerto myös äitille että oon satuttanut itseäni vaikka me ei oltu sen kanssa sovittu että se kertoo. Me ei edes sovittu että se kertoo siitä viestistä sinne nuortenasemalle. Olin vielä aiemmin joskus sanonu että en halua että siitä kerrotaan. Onneks näin sen Kuraattorin vielä käytävällä koulun loputtua niin se kerkesi sanoa että on kertonu mun äitille. Mut kiva kun oon vielä kohta menossa sen kyytiin oikeesti apua tää on ruton ärsyttävää en ois halunnu että siitä kerrotaan kun eihän sen ois tarvinnu sanoo muuta kun että se on laittanu sen viestin sinne asemalle. Ihan ku ei ois tarpeeks ärsyttävää jo muutenki

rainbow

”Jos lapsi tai nuori on vaaraksi itselleen tai muille, on kuraattorilla velvollisuus kertoa siitä alle 18-vuotiian huoltajille.”

Tsemppiä sinne!<3

Spageli✨

okei, tiiän että sua ärsyttää ja niin ärsyttäis muakin, mutta niinku rainbow kirjoitti, että sillä kuraattorilla oli nyt oikeus ilmottaa niin eipä siinä enään voi mitään tehdä, toivottavasti sul menee nyt hyvin :)

Vastaa aiheeseen: Kuraattori meni ja kertoi äitille liikaa multa kysymättä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top