Siirry sisältöön
Masentunu

Okei! Tilanne on nyt siis se et oo ollu iha ympäri kuses yhtee jätkää rinnakkaisluokalla jo kohta 3kk. No, mennään kuitenki kesän jälkee yläasteella eri luokille ja meillä on nii iso koulu et en usko et nähtäis ku varmaa eri valinnaisetki. Tää jätkä on myös tuijotellu mua, ja osa frendeistä sanoo et seki on kuses muhu ja osa sanoo et se tuijottaa vähä kaikkia.. mitä teen ku oon ujo enkä uskalla mennä puhuu enkä tiiä onko tällä jätkällä snp tai ig mut tiiän sen et seki on sen verra ujo et jos se tykkää must nii ei se tuu sanoo.. APUA!!!!

Kata, verkk@ri

Moikka!
Usko tai älä, todella moni ikäisesi miettii ihan näitä samoja juttuja. Hyvä kun laitoit viestiä, ymmärrän että tilanne mietityttää.

Minulle tulee ensimmäisenä mieleen, että ehkä tuntisit jonkun kaverisi jolla voisi olla ihastuksesi puhelinnumero? Tai joka voisi tietää ihastuksesi snäpin esimerkiksi?

Voi myös olla, että jos haluat asiaan jotain selvyyttä, sinun pitää vain kertoa jätkälle suoraan tunteistasi. Sellaista arvailua ja jahkailua ei kukaan jaksa pidemmän päälle. Jos jätkä ei tykkääkään sinusta, se varmasti harmittaa tosi paljon mutta veikkaan että enemmän sua harmittaa, jos et koskaan kysy. :)

Tsemppiä! Hyvää kesää sinulle!

# (¤.¤) #

Et ole ainoa, jota ujostuttaa kysyä, sillä olen kuullut monilta muilta tällaisesta tilanteesta.
Kannattaa hoitaa juttu mielen päältä pois, ettei sitä tarvitse sitten enää jahkailla, niin kuin Kata sanoi.
Toivottavasti tuo jätkä suostuu…
Kysy pois! Jos tulee ongelmia, kerro toki meille pois!
Voimia ja hyvää kesälomaa!

Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja opiskelija

Tuollainen tilanne vaatii itsevarmuutta ja rohkeutta. Uskon, että sinulta löytyy molemmat. Kysy häntä rohkeasti, vaikka jäätelölle, kahville tai muuten vain hengailemaan. Tutustukaa rauhassa ja anna itsellesi aikaa miettiä asiaa. Älä turhaan kiirehdi. Koita ottaa asia rauhallisesti. Jos tuosta ei synny parisuhdetta niin voitte ainakin olla kavereita. Muista olla oma itsesi ja kun tuntuu siltä, että olet valmis tekemään aloitteen niin tee. Kaikkea hyvää ja onnellista kesää! +Tsemppiä

Vastaa aiheeseen: Kusessa..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top