Siirry sisältöön
rikkinäinen

mun poikaystävällä ja mulla meni poikki viikko sitten. selvis että se oli koko ajan säätänyt kahen tytön kanssa, yhtä aikaa seurustellu mun kans ja lähetelly toiselle tytölle kaikenmaailman rakkauslurituksia yms. ja se oli tapaillu sitä toista mun selän takana. mä en ollu tienny et sil on toinen nainen, se toinen tyttö ei ollu tienny et sillä on mut. oon ihan rikki, en oo viikkoon alkanu kavereita, oon vaan itkeny kaikki yöt ja päivät. en oikeasti vaan jaksa enää tätä kaikkea. mistä saan voimia jaksaa? miten saan kyyneleet loppumaan? en voi olla syyttämättä itteäni että miks just mulle kävi näin, miks just mulle oltiin näin kusipäitä. tuntuu että parempi ois vaan lähtee, en jaksa kohta enää hengittää… kiitos jos vastailette!

Nono

Siis sun poikaystäväs on kyl ollu aika paska ( Mullakin kävi tolleen kaukosuhteen kohdalla) ja monta kuukautta sattui.. Kyllä siitä yli pääsee :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Poika teki sulle ihan kamalan törkeesti. Uskon, ettet voi antaa tätä hänelle anteeksi, ja niin on mielestäni oikein hänelle. Älä syytä toista tyttöä tästä tai vihaa tämän takia, jos tyttö ei tosiaankaan tiennyt tilannetta.

Aika parantaa haavat, niinhän se on. Voit kuitenkin mennä aina puhumaan jollekin luotettavalle aikuiselle, vaikka ammattiauttajalle jos et tunne ketään kenen kanssa voisit asian käydä läpi. Tai voit vaikka soittaa nuorten puhelimeen jonka numeron löydät täältä Nuortennetin etusivulta.

Älä syytä itseäsi, itsehän olit luottamuksen arvoinen ja poika vain oli idiootti. Mulle opetettiin aina pienenä, että ”kukaan ei ole tyhmä, mutta voi tehdä tyhmästi.” Silti sanon, että tämä poika on idiootti ja tyhmä, koska en voi hyväksyä tuollaista. Saat itse valita, hyväksytkö sinä vai et.

Jatka elämäästi mahdollisimman normaalisti. Tapaa kavereita, katsele leffoja, lue kirjoja, shoppaile… Elämässä on paljon muutakin ihanaa ja mukavaa kuin miehet! Anna itsellesi silti lupa ihastua uusiin poikiin, uskon ja toivon että löydät vielä pojan joka on luottamuksesi arvoinen! :)

Tosi paljon tsemppiä!
-Sartsu

rikkinäinen

kiitos tositosi paljon ihanista vastauksista!

Vastaa aiheeseen: kusipää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top