Siirry sisältöön
Huolestunut

Minulla on aina viime talveen asti ollut ihan normaalit kuukautiset, mutta joulun aikoihin kuukautiseni kestivät noin kuukauden. Saatoin silloin syödä vähän niukemmin ja ajattelin häiriön johtuvan siitä, mutta nyt olen puoli vuotta syönyt aivan normaalisti ja silti kuukautiseni kestävät joka kerran noin kk. Kierto on yleensä kuukauden tai enemmän, mutta vuoto kestää aivan liian pitkään. En osaa ollenkaan arvioida milloin kuukautiseni voisivat alkaa tai loppua, vaikka merkkaan aina kalenteriin päivämäärät. Olen siis 14-vuotias tyttö, kuukautiseni alkoivat n. 2 vuotta sitten ja painoindekaini on täysin normaali.

Nimetön

Siis jos oikein tajusin, sun kuukautisesi kestävät n. kuukauden ajan (= verta vuotaa n. 1 kk joka kuukausi)
Menkat kestää normaalisti noin viikon joten jos ne alkaisi esim. 1. päivä toukokuuta, ne loppuisi 5-7pv toukokuuta. (Korjatkaa jos olen väärässä)

Kannattaa puhua sun äidillesi tai vaikka terkalle jos mahdollista, en osaa sen enempää auttaa mutta toivotan paljon tsemppiä sinne ja hyvää kesälomaa!

moii

Mullaki alko 2 vuotta sitten, ennen ollu aivan normaalit. Joulun jälkee alkanu olee epäsäännölliset, ja nyt on ollu 2kk ilman kuukautisia. En oo koskaa harrastanu seksiä eli en voi olla raskaana. Painoindeksi normaali ja oon syöny normaalisti.

Vastaa aiheeseen: Kuukauden mittaiset kuukautiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top