Siirry sisältöön
Ärsyttää

Saatteko viikko/kuukausirahaa? Mä ja mun siskot (10v ja 7v) saadaan ens kuusta lähtien kuukausirahaa. Minä ja 10v saadaan kai 20€, 7v 10€ vaik sen harrastus maksaa 50€/kk ja kumpikaan meistä vanhemmista lapsista ei oo saanu kuukausirahaa ton ikäsenä, tosin ei kyl tehty niin paljo kotitöitä mut kuitenki.
Niitä kotitöitä pitää sitte tehä vuoroissa eli jokainen tyhjentää astianpesukoneen jne kahtena päivänä viikossa. ei kirjotettuna kuulosta mitenkään pahalta. jotkut mun luokkalaiset saa tyylii 30€ samasta tai vähemmästä työmäärästä.

mävaa

Ite saan nykyään viikkorahaa. En enne saanu, mut nyt ku menin seiskalle ni aloin saamaan niiku mun sisaruksetki. Saan ofc vähemmän kun ne koska oon ”nuorempi”. Saan joku 5€ suunnillee joka viikko, ellei oo poikkeuksii, esim et en saakkaa jostain syystä yhtään tai saan vähemmän. Ite en saa mistään kotitöistä yms rahaa. Meillä kotona ne on ihan itsestään selviä arjen asioita, jotka pitää tehä ilman, että siitä maksetaa. Kyl ne kuitenki joku tekee esim sun vanhemmat, ni mikset vaa joskus tekis ite ja auttais vähän niitä, ku itekki kuulut siihen perheeseen. Mut siis joskus jos esim. haravoidaan mummon piha tai kitketään niitten kasvimaata tai pinotaan niitten puita yms, ni saatetaan saada siitäki joku 5-10€ tai joku karkki pussi tai joku. Siitäkään ei meidän mielestä todellakaan tarviis maksaa tai antaa mitään, mut ne on nii kilttei, et ne silti antaa.

Vastaa aiheeseen: Kuukausiraha

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top