Siirry sisältöön
Tyttö kohta 13v

Mun äitillä alko 13 -vuotiaana kuukautiset ja meen siis tulevana syksynä yläkouluun. Mulla ei ole alkanut menkkoja ja ne voi alkaa millon vaan. Mulla on ollut puolitoista vuotta valkovuotoa. Joskus se on runsasta ja joskus ihan vähän. Kunnon paniikki kun ei tiiä millon menkat alkaa. Voiko valkovuodosta päätellä jotain ovatko kuukautiset lähellä? Ja pelkään että kuukautiset alkaa jossain julkisella paikalla tai aamulla. Mutta toisaalta odotan niitä. Alan jo vähän huolestua alkaako ne ollenkaan😱
En oo uskaltanut kysyy äitillä onko sen vuoto ollut runsasta koska se voi vaikuttaa lapsen kuukautisiin.. Toivon että ei oo runsasta. Mutta mulla on aavistus että se äitin kuukautisvuoto, on runsasta koska se ostaa isoja siteitä.
Onko teillä kokemuksia kuukautisten alkamisesta? Sori jos tuli pitkä.

Spageli

kyllä ne alkaa :) mun äidillä alko 12 vuotiaana ja mulla 10 vuotiaana🥲
voi olla että menkat alkaa vaikka parin vuoden sisällä, hankala ennustaa.. kannattaa piettää vaikka varalta sidettä mukana jos ne alkaa

gold rose

ei se ihan täysin periydy että alkaako sulla samaan aikaan tai onko yhtä runsaat. älä huoli kyllä ne sullaki alkaa, sitte jos ei 15v mennessä kuulu nii sit kannattaa tutkia asiaa tarkemmin. ja menkat ei ekalla kerralla oo välttämättä nii runsaat että tulis läpi tai olis muutenkaa mitää hätää, mutta kannattaa varulta kuitenkin vaikka repussa kantaa siteitä. valkovuodosta vielä, että siitäkään ei voi päätellä milloin alkaa. joillain valkovuotoo saattaa olla pari viikkoo ennen menkkojen alkua toisilla ehtii olla vuosia

Ainellip

Moi siis menkkojen kuuluis alkaa viimestään vasta olikohan 16 vuotiaana nii sul on kaikki erittäin oke! Mun äitillä aloko menkat 10 v ja mul 12 v tai olin täyttää just 13 mut kuitenki mun yhel isosiskol alko vaist 14 v nii sul on kaikki tosi ok !
Ja todellakin suosittelen ottaa kaikkiealle ain yhen tai kaks sidettä mukaa se helpottaa mun olemist aina sille ettei oo sellasta huolta.
Joillain sillon ku ekat menkat on alkamas pian niil alkaa olee nuiinku ruskeempaa tai sellasta valkovuoto nii sillee saattaa saada tietää! Tai mun kavereil oli sillee ja mul ei joten mistä sitä tietää? Ok sori aika pitkä tuli täst mut toivon et tää autto!
Ps. Mun menkat on ain menkkojen alus ihan toosi runsaat mut sit se niinku no ei enää oo nii rusast ku on kulunu pari päivää.

Joku outo🐛

Jos ahistaa et ne alkaa julkisella paikalla nii kantsii pitää jotai siteitä tai tamppooneja mukana vaik jossai repussa

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Gold rose, 16 ikävuoteen mennessä.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Ihan näin vaan korjatakseni, ettei tyyppi hätäänny.

Tyttö kohta 13v

Kiitos vastauksista 🤍 lohdutti tosi paljon❣️

Vastaa aiheeseen: Kuukautiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top