Siirry sisältöön
Nimetön

Onko mahdollista tai onko kellään muilla tytöillä silleen, että kun kuukautiset alkavat tai ennen kuukautisia ahdistus pahenee tai että kukkautisten aikana on enemmän ahdistuneisuutta. Koska mulla on nyt pari päivää ollut ahdistunut olo ja tänään sitten alkoikin kuukautiset… Toivoisin tähän vastauksia.:)

HotChocolate

Joo jos on kuukautiset niin välillä voi olla tosikin paha olo ja ahdistaa, eli kunhan et huuda siellä kivista ja ahdistuksesta niin silloin on normaalia :)

Eli ei mitään syytä huoleen, ahdistus ja paha olo menee kyllä sitten jossain vaiheessa!

Hyvää kesää ja tsemppiä!

.t

PMS-oireet voivat aiheuttaa mielialavaihteluita tai masentuneisuutta tms. Uskoisin, että kyseessä on normaalit kuukautisoireet.

Pinja

Mä oon 15v
Ja ei mulla ole ahdistuneisuutta ehkä ennen kuukautisia..tietenkin ne paineet että millon ne alkaa ja kuukautisren aikana voi jännittää se että kuinka nopeasti ehtii juosta vessaan ku nousee vaikka luokassa penkiltä..
Mutta..mulla on itselläni sellanen tosi outo juttu..
Mun nenä on aina ollu tosi herkkä pienestä osumasta voi vuotaa oaljon verta nenästä..
Nii..aina päivää ennen kuin kuukautiset alkaa..mun nenästä alkaa ihan yhtäkkii vuotaa verta vaikka siihen ei olisi koskettukkaan.
Onhan se tavallaan hyvä merkki näyttää että kohta tulee :D

Patricia

Kuukautisten aikana alkaa kaikki hormoonit jyllämään paljon pahemmin, mistä aiheutuu muun muassa ahdistuneisuutta. Ja kyllä, itselläni on aika sama juttu joko menkkojen aikana tai just ennen niitä. Ihan normaalilta kuulostaa. :)

PMS

Tutulta kuulostaa… Mullaki on ollu tässä pari päivää koko ajan paha olla ja oon itkeny joka asiasta ja suuttunu tosi herkästi ja sitte eilne alkoki menkat. Mun oloa aina vähän helpottaa tajuta, että siitähän se johtuki, enkä ookkaan tulossa hulluksi :D toivottavasti et sääkään tuu ja sun ahdistus loppuu kun menkat loppuu<3

toffeevanukas

moro :) joo no en tiiä ahistuksesta, mut miulla on ainakin kaikki tunteet ihan pinnassa, pillahan itkuun helpommin sun muuta ja vastoinkäymiset tuntuu jotenkin suuremmilta. henkilökohtaisesti minua saattaa ahdistaa aika useinkin, joten en ole edes tajunnut miettiä voisiko se liittyä kuukautisiin :O joten saattaapi myös olla niin. hyvää päivänjatkoa! <3

Sartsu – Verkk@ri

Mulla on ainakin kipujen lisäksi aina ennen menkkoja ihan hirveet mielialavaihtelut :D Suutun kaikesta ihan hirveen helposti ja kaikki tuntuu ihan kamalalta. Sit joskus alkaa ihan naurattaa inyksin miettii, että mieshän mä nyt tollasestakin ahdistuin tai suutuin… :D lisäksi murrosiässä ylipäätänsä mä olin tosi helposti suuttuvaa sorttia ja tunteet oli aina tosi pinnassa. Oon mä vieläkin tosi tunteellinen ihminen, mut silloin se meni jotenkin ihan yli :DD

Auttakaa

Pliis auttakaa oon 13 vuotias ja mul ei oo viel alkanut mut ahdistaa ihan sikana ne ja sehän ei yhtään paranna asiaa et mun äiti tulee kokoajan vaa sillee et no Onks sulla alkanu jo tai jotai et pitää vähän ajan päästä kattoo sulle sellasia juttuja et kannat varuiks repus ja sellasta mut se ei vaan älyy et mua ahdistaa puhua tälläistä ns yksityis asioista vaikka onkin mun äiti ja sillee enkä uskalla sanoo sille sitä et en haluu puhuu niistä ja toivoisin et ei kyselis niistä vaan sit kun alkaa ja sillee ja jos tarvin jotai apuu ni voin kysyy siltä tai terkkarilta tai jne mut en oikeen tiiä et miten sanoisin sen sille ja mua vaan ahdistaa se et ku on asia mikä jo muutenki ahdistaa ni ettei tulis kokoajan puhuu niistä koska se lisää mun ahdistusta vielä enemmän

Vastaa aiheeseen: kuukautiset ja ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top