Siirry sisältöön
Nallekarhu

Siis koitan käyttää tamponei koulus, koska mulla saattaa mennä siteistä yli. Jännittää kuitenki aina et mitä jos jää jumiin, mitä jos alkaa sattuu, mitä jos menee naru poikki, mitä jos en pysty istuu kunnolla yms. Tietty rauhotun sit aina jossain vaihees mut ku siin on kuukaus välis ni se jännitys ja ahdistus tulee aina siin välis takasin. Halusin siis kertoo tästä ku mietin et onks muilla samaa, tai mahdollisesti tietääkö joku miten pääsis eroon?

Harmi

Mun tietääkseni se tamponi naru ei voi millään mennä poikki, et siitä ei kannata olla huolissaan. Tsemppiä, hyvin se menee kuitenki!

Juuhh

Ite käytän vaa siteitä ja kyl seki ahdistaa mua…mul on tullu jo kolme kertaa vähä läpi, mut onneks kukaa ei oo huomannu🤣tsemppiihh<33

moms spaghetti

en ite oo testannu vielä tamponeja mutta oon jo pitkään halunnu.
mulla on itellä sellanen ongelma, etten tiiä, miten kysyy äidiltä, saanko käyttää tamponeit(meillä on kotona tamponeita, mut en vaa uskalla kysyy.)

:)

Mä ite aloin käyttää tamponeita ihan saman syyn takia, eka jännitti ihan saakelisti ja meni varmaa kolme päivää jotenki oppia luottaa ettei mitää tapahu. Jännityksestä pääsee eroon varmaa vaa ajankanssa kunnes siihe tottuu.

joku

ei kannata pelätä käyttää tampooneita siis niistä tosi harvoin vuotaa läpi ja se naru ei pysty katkeamaan :)

Vastaa aiheeseen: Kuukautissiteet ja tamponit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top