Siirry sisältöön
Se yks 010

Moii! En nyt oo ihan varma et kuuluuko tää aihe tälle palstalle, mut laitoimpa silti. Mulla oli siis ekat menkat viime vuoden lokakuussa ja siitä asti on tullu suht säännöllisesti ja joka kuukausi. Harrastan kilpa uintia ja oon nyt ettiny sopivaa kuukautissuojaa sitä varten. Kokeilin jo tamponia, joka ei ollu mun juttu, koska se ei tuntunu kovin varmalta ja tuntu että kokoajan vuotaisin läpi. Nyt ostin sit kuukupin ja oon tutkiskellu netistä löytämien videoiden avulla, että miten se laitetaan. Tiedän siis miten se pitäisi tehdä. Mun kuukuppi on kaupan pienintä kokoa ja vaikka mitä yrittäisin se ei vaan mee sisään. Taittelen sen aina niin pieneksi kuin saan, mutta se ei siltikään mahdu. Onko mun reikä on siis liian pieni kuukupille vai mitähh?? Tarviin apua tän ongelman kaa, koska en voi missata treenejä viittä-seittemää päivää joka kuukausi. JOS SULLA ON HAJUAKAAN, MITEN MÄ SAISIN SEN SISÄLLE, KERRO PLEASE!!

Puryy

No en oo nyt varma mut kannattais ehkä testaa laittaa se menkkojen aikana nii se on kai sillo helpompi

Tyyppi

Juu, harmi, en voi auttaa, koska en ite es tiiä mikä kuukuppi on. Jos voitte selittää mulle ni kiitti. Oon siis kyl itekki tyttö ja oon kuullu ton sanan, mut en tiiä mitä se tarkottaa. Btw tsemppii sulle ja näkemii!

ihminen

Moi. Kuukuppeja on eri kokoisia, ja niistä kannattaa kysyä apua myyjältä. Yleensä kuukuppia kannattaa käyttää vasta vanhemmalla iällä. Muista että monella on tämä sama ongelma ja jos tampooni ei ole juttusi niin tietääkseni apteekista pitäisi saada pillereitä joilla voi siirtää kuukautisia. Tsemppiä.

tyttönen

Kokeileppa mennä esim. vähän leveämpään kyykkyasentoon ja muista rentouttaa sulkijalihakset. Ihan rauhassa kun hengittelet ja sitten kokeilet niin eiköhän tuo mene. Voit käyttää myös jotain intiimialueelle sopivaa öljyä ”liukkarina” niin se kuppi menis sitten helpommin. Kyllä siihen oppii ajan kanssa

13v tyttö

No en itekään tykkään tamponeista mut mitenköhän auttaisin. No siteet silloin ku ei oo kilpa uintiin. Sori jos huono apu mut en harrasta enää uintia joten mut stemppiä sikan.

Vastaa aiheeseen: Kuukuppi (TYTÖT VASTATKAA!)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top