Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi! kävin tossa kesällä yhden sosiaali työntekijän luona jonka kaa keskustelin et mitä apua mä saan jne. se kerto et se aikoo soittaa vielä mun isälle ja kertoa asioista miten ne nyt mulla menee. no ei kertonut.

sitten sain itselleni tukihenkilön jonka kaa oltiin jo kaks tuntii viettämässä tiistai iltapäivällä🙃. ja isälle oltiin kerrottu että sain tälläisen tukarin. ja isä soitti ja kysyi multa että mistä sen sain. no sitten puhuttiin että sain sen kun sosiaalityöntekijä kysyi ja sanoin että haluan sellaisen. isä kysyi että kuka on ollut hoitamassa asiaa. niin sanoin ”no äiti on ainakin ollut tossa hoitamassa noita puheluita kun niitä on tullut” enkä suoraan sanonut että oon tehny lastensuojelu ilmoituksen.

no sanoin äidille että isä oli kysynyt asiasta kun ei tiennyt mitään kun kukaan ei oo kertonut. sitten siinä samalla tajusin että äitihän vihaa isää yli kaiken niin ei se ainakaan suostuis soittaa isälle ja kertoa asioista. ja toiseksi siitä syntyis sota kun isä alkaa väittää äidille varmaan että kun hän ei kerro mitään isälle. ja no oon jo [osa tekstistä poistettu] ennen kun isä suuttuu mulle kun en oo kertonut asiasta ja vielä valehdellut, vaikka olihan se niin että äiti niitä puheluita on hoitanut kun niitä on tullut.

mutta ongelmana on se että miten mun pitäis kertoa isälle asioista, kun jos kerron vasta nyt niin musta tuntuu et se suuttuu mulle? vaikka mä oon oppinut kestämään sen huudon, oppinut olematta itkemään, ja melkein en enään tunne mitään muuta kun syyllisyyttä kun isä huutaa mulle tai on vaan vihainen. ja muutenkin oon sössiny kaiken kun tuntuu et mulla oli kaks kaverii ja enään yks. koska se toinen ei enään puhu mulle, vaan pelkästään mun parhaalle kaverille. ja muutenkin oon pilannut kaiken.

mutta pääasia miten mä kerron isälle vai voisko joku aikuinen sitten kertoo mun puolesta, en tiiä kertokaa?

ja anteeks kun laitan teiät lukee näin pitkän tekstin.
hyvää syssyä 🍁🍂💖

Vastaa aiheeseen: kuuluuks tää tänne?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top