Siirry sisältöön
POIKA 15

Minusta on kivaa aina kertoa omia mielipiteitäni toisille ja minusta on kivaa kuunnella toisten. joten jos on kysyttävää niin mielelläni kerron oman mielipiteeni ja vastaan aina rehellisesti. vastaukseni tulevat aina sydämmestäni. mut jos taas kaveriporukassa ollaan niin mä yleensä esitän kuten oikeestaan 95% pojista tekeekin niin! :( mut kertokaa asioita niin kerron mitä aattelen niistä. OK?

Nimetön

Mitä mielt oot, että miten kannattas tehdä jätkälle selväks että tykkää siitä? Juttelen mesessä, hymyilen livenä yms.

Mutta muista säkin, ettet ota liikaa muiden huolia omalle kontolles :) Mulle kävi niin viime syksynä.

niinpä nii

Kiva et joku kuuntelee toisii ja Se vastaus tullee sydämmestä. Harvat on sellasii nykyjään. :( Vaikutat kivalta……..

:) hejsan!

mitä teen ku samassa harrastuksessa on yks joka on munkaa samalla luokalla, ja hän on ihan kestettävä mutta en pidä hänestä muuten. Minun kaverini, luokkalaiseni, ja samassa harrastuksessa sanoo et se tykkää Musta tai toisinpäin ja et sovittas yhteen. Mutta ongelma on siinä kuin emme erityisemmin pidä toisistamme ja kaiken lisäksi paras kaverini pitää hänestä, ja olen sanonut että lopettaa kuin se ei paikkaa pidä siis se että hän pitää minusta tai minä hänestä, ystäväni ei tästä onneksi tiedä koska on korviaan myöten tähän kyseiseen poikaan pihkoissa. Pojalle en mielelläni asiasta puhu, koska toimeen emme oikeen tule tai emme halua tulla. :) joten miten siis?

POIKA 15

Kiitos… harmi vaan ettei kukaan muu huomaa sitä. :(

POIKA 15

sä voisit eka vaikka ihan vain vihjailla että jos se siitä ymmärtäis tai vaikka käyt sanomassa sille suoraan (jos on kaveriporukassa niin se varmaan nauraa sulle) voisit hankkia sen puhelinnumeron ja vaik laittaa tekstarin(vihjailevasti)(ja hankkia puhelinnumero vaik kavereilta, mut jos ujostuttaa niin ei pojalta suoraan) :D Kiitos kun kysyit ja hyviä jatkoja! :D :D :) :) <3

POIKA 15

voisit sanoa kaverilles et ”jos sua kiinnostaa niin mikset mene sanomaan sitä hänelle?” jos kaveris ei uskalla niin sä voisit sanoa pojalle et sun kaveria kiinnostais mut sua ei. :) Kiitos kun kysyit ja kerro jos onnistu tai jos ei onnistunut. ok?

:) heijsan

No Sanoin pojan kaverin kuullen siitä ja se käänty kattoon mua ja mun kaveria, mutta eipä kommenttia oo kuullu sen jälkeen ainakaan viellä. (Sanoin Siis että eräs kaverini tykkää pojasta EN minä) Tosin olen pojan kuullenkin sanonut että en ole kiinnostunut hänestä, kiitos neuvo toimi… :)

Vastaa aiheeseen: Kuunteleminen ja Kertominen(TYTÖILLE JA POJILLE)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top