Siirry sisältöön
Perhonen

Moi! Eli kuvaillaan ihastuksiamme. Ois kiva tietää millasia teiän ihastukset on luonteeltaan yms ja onko mitään merkkejä siitä että hän olisi ihastunut sinuun. Mä voin aloittaa(:
Mun ihastus on mua lyhyempi joka ärsyttää mua ihan hirveesti mut ollan vasta 6 luokal ni varmaan saa joskus sen kasvupyrähyksen. Hänellä on ruskea tukka ja hän on siis poika ja minä tyttö. Voisin jopa sanoa että hän on se luokan kiltein poika. Ei ole ilkeä kellekkään ja on reilu. Hän on todella hauska ja opettajatkin ovat kehuneet häntä kiltiksi. Toki luokaltani löytyy myös muita kilttejä poikia mutta ihastukseni taitaa olla kiltein. Hän hymyilee paljon ja näyttää melkein aina iloiselta. Hänellä on ihana hymy ja silmät on jotenkin lumoavat. Hän on antanut joitain merkkejä minuun ihastumisesta eli esim katsoo minua silmiin ja katseemme kohtaavat monesti. Välillä kun hän puhuu kaverilleen hänen katseensa harhautuu minuun joka on niiiiiiiin ihanaa. Ihastuin häneen kun huomasin että hän saattaa olla ihastunut minuun(: Istun hänen vieressään joten minulla on helppo katsoa häntä ja hymyillä hänelle. Saa myös kirjoittaa kysymyksiä ihastuksiin liittyen tai voit kirjoittaa ihan mitä vaan ihastumisesta(:
heippa!!!!

🩵sports&history

Mun ihastus ei oo mikään enkeli mutta jos pitäis arvioida kiltteys ni ehkä 8/10.
Hän on brunette kuten mä(:
Sillä on kissa ja sama harrastus (eri seurat)
On huomaavainen, hauska ja kiinnittää muhun suht paljon huomiota.
Juttelee mulle tosi paljon. Ja istuu mua vastapäätä luokassa.
Oon tyttö hän on poika

Muumityttönen

Moii!

Mun ihastus on kans mua vähän lyhyempi, (toivottavasti alkaa jo kasvamaan) ja ollaan siis seiskalla. Sillä on keskiruskeet hiukset ja keskijakaus. On mun type erityisesti sen takia ku se on urheilullinen semmonen fitness poika. Sillä on hyvä vaatetyyli, huppareita ymsyms. Se on kaikille kiltti, ja sillä on aina pieni hymynkare suupielillä. Sillä on aivan ihana ääni. Uskaltaisimpa vaa joskus puhua sille….

Se ei oo erityisesti näyttäny mitään merkkejä että vois olla kiinnostunu musta, mutta kyllä se aina välillä vilkuilee, ja tosiaan jutellaan snäpissä semi paljon.

Tsemppiä sulle sun ihastuksen kanssa❤

Perhonen

Laittakaa lisää vastauksia sil näit on ihana lukee ja tosiaan tsemppiä teille kaikille ihastuksienne kanssa(:

en oo varma

Moi. En ole varma olenko ihastunut. Mutta tämä kyseinen poika tykkää minusta ainakin kavereideni puheiden perusteella. Tällä pojalla on hienoja vaatteita ja se skeittaa niinku määki. Jutellaan snäpis jonku verra ja ootan aina et millon se snäppää.

Ainellip<3 ❤️🎵🫰😂😝😭

Moiii! Mun ihastus on aivan ihana se on tosiaan tyttö niinkun mäki siis oon bi so joo jos se jotain jäi mietityttää… Se on välillä aika ilkee ittelleen mut mä toivon et se viel joku päivä antais ittelleen luvan olla se mitä se on ! Se on musta lyhyempi ( oon sika pitkä ku miettii et oon 010 ) oon siis 172,5 ja se joku 167 tai jotai… mul on ongelma koska se on mun paras kaveri ja oon ihastunu siihen! ÄRSYTTÄÄ! Sit en haluu kertoo sitä sille kosk en haluu et meijän ystävyys menee penkin alle. Se on niin ihanaa ku se halaa mua <3 (niin käy aika usein joku 10 kertaa päiväs) mul tulee sillon ain perhosii vatsaan ja sen avul mä myös löysin ihanan uuden bändin ja nii, omg et se ihminen kehen oon ihastunu on ihana! Ok sil on sellaset toosi tuuheet ripset se EI meikkaa paljoo oon ollu sil parinkertaa yöt lol. Hengataan koulus paljon ja koulun jälkeenki suht paljo. Meil on samat valinnaiset koulus koko vuoden ajan JEEE!

Girl 010 (;

No siis en tajuu!!!!!!! Mun pää on ihan sekaisin!!!! UGH!!!!!

Siis oon ny sattunut ihastuu 2-3 poikaan

eli nyt poika number 1
Se on melko kiltti ja melko lyhyt mulla mua se ei haittaa, kun oon itteki toooosi lyhyt. Se on silleen söpö ja hiljainen kuten mä ja siis se välil tuijottelee mua, mutta niin….

Poika number 2
Oli mun vanhal luokal. Se on aika pitkä et juuu….. /: SE ihastus on onneksi mennyt jo lähes ohiiiii….

3. boy
Semmoinen pelleilijä, mut ei mikään täys pelle, eli ihan kiltein, mutta ei semmoinen gangsteri, eli semmoinen basic. Sillä on ruskee tukka ja söpöt silmät. Aika tummat kulmakarvat ja mulle tulee siitä jostain syytä mieleen karhu…. outooo, mutta silti… meidän katseet kohtaa tosi usein ja siiis no sitä on niin kiva tuijotella ja joskus mä hymyilen sen jutuille, vaikka ne ei siis ees olis hauskojaa…. se on vaan jostain syystä niin söpö

Sori näin kamalasta tekstistä, mutta juu…

Mä oon niin ujo etten ees voi kuvitella itseäni kertomassa sille.
Siis mun isoin ihastus se 3.

Girl 010 (;

Ja siis oon tyttö ja ne poikia

epävarma

Alkuun huomautan etten oo varma oonko ihastunu, mut must tuntuu et voisin ihastuu tähän ko. henkilöön
Se on sellanen nätti blondi, melko samanpitunen ku mä, sillä on kauniit silmät ja se on aika ujo. Puhuin tnää senkaa ja se vaikutti kivalta. Sen jälkee olin toosi happy mikä luultavasti? johtu vaa siit ku uskalsin jutella sille. Jatkan kaveripohjalta ja katon kehittyyks mun tunteet. Ollaan siis molemmat tyttöjä. En oo koskaan kunnol ihastunu ja se hankaloittaa asiaa entisestään.
Pls help me! Kiitos jos luit ja mukavaa syksyä kaikille!🍁

Tyttöneen

Ääh ihanaa et pääsee kuvaileen omaa ihastusta tänne!!🙈🙈❤️
Oon ollut ihastunut häneen koko ala-asteen ja nyt ollaan siis 7lk!! Mun ihastus on mua ehkä päätä pidempi, hän on poika, (mä tyttö) hänel on tummanruskeet silmät ja vaaleenruskeet hiukset. Hän on aina koulussa tosi ystävällinen, hauska ja reilu kaikille. :3 Ihana hymy…🤭🤭
Vaikuttaa ehkä et vois olla molemminpuolista tää ihastumine..😙😙(tai ainaki mun unelmissa:0) on tullu paljon tilanteilta joiden perusteella vaikuttaa vähän siltä🙈…Oon vaan tosi ujo ja tosi epävarma itestäni..ulkonäöstä ja luonteesta niin en tuu ikinä kertomaan sitä hänelle:3

lol

löysin mun ihastuksen snäpistä ihan sattumalta ollaan juteltu ehkä 3-4kk ja se kehuu mua paljon ja laittaa naamakuvia. Se on dirty blond, sil on tosi hyvä tyyli ja käy salil😍

Perhonen

Kiva kun saadaan tänne taas lisää vastauksii ja tsemppii kaikille(:

12v girl

Moidooo
(Mun ihastus on poika)
Mun ihastus on mua lyhempi(yllätys yllätys!) Sen ääni on jotenki vhä erilaisempi ja tunnistettavampi ku muilla. Oon siis ollu siihen ihastunu jo kakkosluokalta asti☺️ (oon nyt kutosel)

Se on brune, semi urheilullinen ja sillee…
Luokassa kerran katoin vhä sen suuntaan ja huomasin sivusilmällä et se kattoo mua ja ku käänsin katseen sitä kohti ni käänsi 0,001:ssä sekunnissa pään toiseen suuntaan, ja joskus muutenki kattoo, mutta kyllähän se voi vaa kattoo huvin vuoks, niinku jotai random luokkalaista…

Ja haluisin puhuu sille paaaaalljon enemmän, mut se on AINA sen kamujen kaa, ja toiseks, MISTÄ MÄ PUHUISIN SILLE? Tell me what to do! Pls! Antakaa neuvoja!

Koska vähä outoo ku yhtäkkii joku sun luokkalainen tulee vaa puhuu sulle jotai randdom juttui!

Olisin kiitollinen jos joku osais auttaa!

(Hei big brain!👉🧠 Mä teen tästä keskustelun!)

E [Osa nimimerkistä poistettu]✌️

Ok eli oon ihastunu mua vuoden vanhempaan tyttöön (oon itekki tyttö mut bi) joka on ny ylä asteel ja mä ala asteel nii se vähä harmittaa :/. Mut me snäpätää aika aktiivisesti mut en usko et se o musta kiinnostunu kosk se seurustelee jo😖😫. Mut viime vuonna tuijotteli mua koulus aika paljo🤭. Se on suunnillee saman pitune kui mä kosk se on vähä lyhyt ikäseksee ja mä vähä pitkä. Sil on pitkät paksut blondibrunette hiukset jotka on yleensä ponnaril. Ja sil on niiiiiiiiiiiiiinnnn kauniitt pisamattttttt❤️❤️❤️❤️❤️. Omg mä en kestä niit. Ja sen naama on muutenski niiiiii kauniisss. Ja ne sen silmätki😍😍😍. Sil on niiiinn hieno tyyliki niinku hupparet ja kollarit. Se on vaa niiiinnn kauniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiss❤️❤️❤️. Nykyää se kuitenki tietää et oon ihastunu kosk kevääl koulujen lopus mun yks kaveri petti mut ja kerto sille et tykkäsin siit :/. En oo päässy siit viel kokonaa yli… mut välit ei katkennu sen kamun kaa viel…… Sillo kevääl itkin sen takii tosi paljo melkei aina koulun jälkee illan yöll aamul. Niinku tyylii aina ku olin yksin. Mut nyt oon alkanu pääsee siit ehk yli jotenki….. Et uutta ihastusta ootellessa…… :/. (Sori kirjotusvirheistä).

En tiiä oikeen kuka oon

eli siis mulla ei oo ihastusta just nyt mut jos pitäs ruveta sanoon minkälaisesta tykkään nii mua pidempi ja vanhempi brune kihara pää jolla olis järkeni päässä feminininen mies ihan sama onko trans vai ei. tää mun kuvailu vaan pahasti kuulostaa suurimmassa osassa tapauksista homolta ja oon siis nainen joten siinä on ongelma. ja jos on sellanen maskuliininen mies nii jotenki 40 liepeille se ikä mulla asettuu mut oon 14 joten kysyn vähänväliä iteltäni et mit vit hulluko sä oot se on sua vähintään 35 vuot vanhempi.

Naisista maskuliininen ja sellanen ei niin siro vartalo mut kuitenki ei käyttäs hirveest meikkii tyylii joku ripsari ja sellanen huulikiillon putilossa oleva huulipuna (en nyt muista oikeeta termii ku en ite käytä meikkii) nii joihinkin bileisiin voi laittaa. enimmäkseen suosin syntyperäisii mut mistä sitä tietää jos tulee trans ja tykästyn

ja sit feminiset nonbinaryt on kans

juu en yhtään tarkka kriteereissä. ok ok kyl ne kriteerit joustaa mut harvois tilanteis

Vastaa aiheeseen: Kuvaillaan ihastuksiamme

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top