Siirry sisältöön

”Kyllä sä sen Oikean vielä löydät! Kyllä sä Sen vielä löydät! Kyllä Se vielä tulee vastaan!”

Far away

Kuinka monelle on sanottu noin?

Ja kuinka monta kertaa…?

Elämä rullaa eteenpäin, 18v tuli mittariin, olisi ensisuudelmakin(vieläkin) annettavana, kova ikävä sitä tiettyä kenen kanssa kävellä vieressä pitäen kädestä kiinni. Mutta kun ei niin kai se sit on ei! Millonkin on tullut feidatuksi, kylmät pakit, tai muut pojat tulleet ihan tarkoituksella väliin nolaamaan minut julkisesti tämän tytön edessä. Nämä kusipäät itsekin ovat jo suhteessa, siis miksi pitää puuttua??!!! Kun viimeksi sain pakit ja lähdin ajamaan kotiin tajusin matkalla, että en voi tällaisena astua kotiovesta sisään, eli piti puhua jonkun kanssa. Soitin kaverilleni(tyttö) ja kerroin, että mun tarttee puhua jollekkin ennen kuin rysäytän ojaan ja vauhdilla. Kaverin pihaan kun tulin, avasin oven, laitoin jalat maahan ja kun nousin autosta, mun jalat pettivät! Eivät enään kantaneet! Jalat tunnottomina kaaduin maahan ja aloin itkeä (mitä muuta te jätkät tekisitte? En ala potkia autoani tai polkea maata tm…). Tämä kaverini, kuin monet muutkin, sanoi, että mä vielä löytäisin sen oikean. En jaksa enää kuunnella noita sanoja, koska se ei oikein näyttäisi toteutuvan. En tiedä onko tämä oikeasti yläkerran herran asettama kohtalo mulle. Katsoa vierestä muita suutelemassa, kävelemässä käsi kädessä, näyttämässä kaikille paikallaolijoille, että ovat yhdessä ja rakastavat toisiaan. Miksei minulle voisi joskus käydä noin? En halua vielä kolmekymppisenäkään olla sinkku ja neitsyt. Aika avutonta tuo…Vaikka mun pitäis vain istua ja odottaa EIKÄ ETSIÄ, en mä muuta teekkään. Istun yksin himassa ja odottelen. Eihän sitä oikeaa voi löytää jos kaikki vain istuu ja odottaa?? Kyllähän sitä oikeaa ihmiset tuolla ulkona hakee, tosin saavat huomionsa tytöiltä tupakoimalla, juomalla ja temppuilemalla ajoneuvoilla)

En enää edes tiedä mitä haluan elämältä. On toki paljon onnistumisen iloa koulussa ja muissakin asioissa, mutta ei suhteissa. Jokin minussa ajattelee, että minulla on tulevaisuus, mutta se ei ole ainakaan sydämessä, koska mun sydän on aivan hajalla, palasina ja mustana odottaen, että joku sen korjaisi taas elämää, rakkautta ja iloa antavaksi sydämeksi.

Odotellessa

Niin se vaan menee. Oon sua 2 vuotta nuorempi tyttö, joka ei ole koskaan ihastunut kehenkään. En ole nirso, ei mulla ole siihen mitään varaa kun en vaan ole mitenkään hemaiseva. Tää paikka on yksinkertaisesti täynnä ehkä jopa maailman idioottimaisimpia poikia. Ne ei kiinnosta mua, mä en kiinnosta niitä = tasapaino saavutettu! Kuitenkin harmittaa kun ei oo ketään… Monilla kavereilla ollu seurustelusuhteita ja niihin ihastutaan. Mä seuraan vierestä kun niillä menee rakkauselämässä hyvin. Ja sitten ne sanoo mulle ”Kyllä sä vielä löydät jonkun!” tms. Just! Mun neuvoni on: Älä stressaa. Elä päivä kerrallaan. Käy ulkona kavereiden kanssa. Asiat saattaa edetä hitaasti, mut sä olet vielä nuori ja sulla on aikaa!

Nimetön

Sä olet vasta 18. Ja oletko ikinä miettinyt, että epäonnesi naisten kanssa johtuu siitä että olisitkin mahdollisesti homoseksuaali? Se on täysin normaalia, ettei itse hyväksy sitä. En tietenkään väitä, että olisit mutta tämä mahdollisuus on olemassa.

Nimetön

Musta tuntuu tosi tyhmältä kirjottaa tähän, mutta musta tuntui ihan samalta, ja teki mieli tunkea tuo lause suoraan sen keksijän ahteriin. No, voitte arvata kuinka kävi. Oon nytten suhteessa, ja se tilanne todellakin voi tulla ihan millon vaan.

Jaksamista sulle.

Ko

Niin just. Mulla on ihan sama tunne, oon tosin kohta 17v. Mullakin ensisuudelmat annettavana jne.
Kulje kaverien kanssa ja uusista harrastuksista voisi löytää
jonkun hyvän typin. Kuntosalilta tai lenkkipolulta voi isommista paikoista löytää jonkun. Ja kuntosalilla kulet vuojen kaks niin kumma jos ei ala löytyä uimahalleista ;D

Jos alkaa epätoivo koittaa tosissan joskus +25v
niin lähde ulkomaille etsimään ;) ( kannatan Latviaa, tai viroa )
Epäilempä. Jos jatkat etsimistä, mutta älä yritä liikaa… Oma virheeni on tuo….

Missä olet hyvä, mitä taidat, mistä pidät itsessäsi, minkälainen luonne sinulla on??
Oletko iso, pieni, lihaksikas, mukava, ystävällinen, hauska, hupsu, tai muita piirteitä. tee vaikka lista!
JA ÄLÄ VERTAILE MUIHIN !!!

Teiniprinsessaa ei kannata ruveta iskemään…

Vastaa aiheeseen: ”Kyllä sä sen Oikean vielä löydät! Kyllä sä Sen vielä löydät! Kyllä Se vielä tulee vastaan!”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top