Siirry sisältöön
joku

Moikka. Miten mä saisin hankittua jostain binderin tai jonkun sen tyyppisen ilman et mun vanhemmat tai kaverit tietäis? Vai pitääks mun vaa joko tulla kaapista niille ja pyytää niiltä sit apua asiaan liittyen tai vaa elää tälläsenä ilman binderiä? En tiiä yhtää. En haluis tulla kaapista vielä mut haluisin käyttää binderiä tai jotain sellasta. Mitä teen?

Arvedávgi

Mul on vähän sama ongelma. Oon ulkona kaapista mun vanhemmille ja joillekin kavereille, mut nyt vanhemmat pitäis saada suostuteltua, jotta voisin käyttää binderiä/transteippiä. Ei musta taida hirveesti olla apua, tarttis itekkin vähä jelppiä. Mut jos et haluu tulla vielä kaapista, voisit vaikka sanoo, ettet tykkää rinnoista ja niiden aiheuttamasta huomiosta (tai jotain vastaavaa).

mama

Sateenkaarikauppa.fi on hyvä paikka ostaa suomesta! En tiiä kuinka vanha olet et pystytkö itse tilaamaan, mutta kaverit käyttäneet joskus ”tekosyynä” cosplay harrastusta jos ei ole vielä valmis kertomaan sukupuoliasiasta. En tiedä löytyisikö jostain internetin ryhmästä lähialueesi ihmisiä, joilla olisi myydä. Muista myös turvallisuus, kannattaa esim youtubesta katella videoita aiheesta ennen niin varmasti bindaat oikein! <3
Vaihtoehtona on myös toi transteippi ja sitä löytää tietyistä kaupoista, toki eri nimellä mutta! Itse käytän H&M urheiluliivejä, jotka toimivat todella hyvin, vaikka eivät ihan täydellistä jälkeä tuokkaan. Niitä on jonkin verran erilaisia en nyt äkkiseltään netistä niitä löytänyt, mutta kannattaa harkita niitäkin väliaikaiseksi helpotukseksi!
Aina jos tuntuu vähänkään siltä ettet ole valmis tai ei olisi turvallista kertoa asiasta, älä niin tee. Vaikka tuntuisi kuinka pahalta niin toivon että tiedät sen olevan vain väliaikaista ja sua odottaa vielä aivan ihana elämä omana itsenäsi!! <3

Vastaa aiheeseen: Kysymyksiä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top