Siirry sisältöön
15v poika

Minkälaisen poikkiksen te tytöt oikeasti haluatte koska aina kuulee että pitää olla pitkä, lihaksikas ja jollain tapaa kovis, mutta itse en vaan usko että se on se todellisuus koska ei pojatkaan halua vastaavia tyttöjä.

Toisena, kelpaisinko mä poikkikseks. Oon siis 15 vuotias ja reilu 170cm pitkä painoa täällä ei saa kertoa niin sanotaan että hieman pyöreä, luonteeltani olen useimmiten rauhallinen ja huomaavainen sekä mukava. Ulkonäöltä olen tuntemieni tyttöjen mukaan kivan näkönen ja söpö, vaatteeni on siistejä vaikka ei välttämättä olekaan ihan viimeisintä muotia.

•_•

Moi!
Oon 13-vuotias tyttö. Itse haluan luotettavan ja mukavan poikaystävän. Huumorintajuisen ja REHELLISEN. Ulkonäkö ei minusta ole tärkein juttu vaan luonne.
Kyllä sinäkin sen oikean löydät. Kelpaat varmasti :)

08tytö

Mun mielestä pojan ei tarvitse olla lihaksikas ellei hän itse halua ja kovikset ovat mielestäni jopa melkein ärsyttäviä. Pitkät pojat ovat tietenkin aina huomattavampia, muttei sekään mikään välttämättömyys ole.

Omasta mielestäni täydellisen poikaystävän luonteella on paljon enemmän merkitystä kuin ulkonäöllä. Esim. Huomaavaiset ja kiltit sekä vähän romanttiset pojat ovat minun mieleeni. Jos ulkonäöstä nyt joku piirre pitäisi ottaa huomioon, niin sanoisin että söpöt pojat joilla on söpöt silmät.
Mielestäni näin tuon tekstin perusteella sinä olisit aika hyvä poikaystävä jollekkin onnekkaalle tytölle:)

🌈Bag

Moi!:)Täs siis olis mun mp mimmoset pojat on must hyvää matskuu🥰
No ainaski ite tykkään pojist joil on sillee mukava ja ystävälline luonne☺Enkä todellakaan haluu mitää kehonrakentaja poikkist 💪mut kyl lihasta saa sopivasti olla.Ite en oo mikää kauheen pitkä enkä vaadi kumppaniltanikaan siis mitään hurjaa pituutta📐Tykkään enemmän bruneteist ku blondeist mut jos on mukava blondi niin miksipäs ei!🧑🧑🏼En sillee kato et jos tyypil ei oo kaikki vaateet guccii se on heti nou nou mut kyl tykkään jos pojat pukeutuu tyylikkäästi!😎Nää oli tosiaan vaan mun mp mut juu❤

tykkään pulleroista.

joo kelpaisit ofc bestay #love

Puppeli

Joo kyllä kuulostaa aika hyvältä että tuota noin mielestäni ulkonäöllä ei ole hirveästi merkitystä kunhan henkilö osaisi pitää huolta ainakin hygieniasta ja luonne olisi mukava.

17v tyttö

Moikka!
Itse ainakin pojassa tykkään siitä että huolehtii omasta ulkonäöstään (eli hygienia kunnossa ja välittää mitä päällensä pukee), ottaa huomioon tytön tunteet ja on hauskaa seuraa :) Koen tärkeänä, että huumori on samanlainen sillä se on suuri tekijä kun on kyseessä suhteen pitkäkestoisuus! On totta että ulkonäkö on ensimmäinen asia mitä huomaa ja mihin voi ihastua ensin, mutta aina ei tästä ole kyse. Itse kiinnostuin kumppanistani juuri ulkonäön takia, mutta kun opin hänen luonnettaan, kiinnostukseni kasvoi eikä ulkonäöllä ollut enää väliä. Jos kohtelet tyttöjä asiallisesti ja olet mukava ja sosiaalinen (mahdollisesti saat heidät nauramaan), niin veikkaan että moni pitää sitä viehättävänä piirteenä :) Onnea matkaan!

Tyttö 14-v

Se on aika paljon ihmisestä kiinni millaisen poikaystävän haluaa.

tyttö yli 15v mutta alle 20v

mun mielestä tärkeintä on aina pojan luonne, sää saat paljon enemmän siitä jos sulla on poikkis joka on sun tapanen, kenen luonteesta sä tykkäät… entäkö siitä joka on maailman komein.. muttei yhtää sun tyylinen ja luonteeltaa semmonen joka ei miellytä sua.. ite oon aina kiinnostunu vaa sellasista rauhallisista pojista joilla on samat arvot ku mulla, sillä ulkonäöllä ei oo mitää välii..

Tyttö :)

Moi! Kelpaisit ainaki mulle poikaystäväks! (; vaikutat tosi mukavalta tyypiltä❤️Toivottavasti löydät jonku! ❤️❤️

oon itte 13 ja tykkään pojista (ja tytöistä kans) jotka on kilttejä, luotettavia, hyvän näkösii, huumorintajusii ja reippaita et ei mitää sohva perunoita!

Ketsuppi

Moikka! Itselleni ulkonäkö ei ole se pääasia, mutta tyttöjä on erilaisia. Huumori ja muut yhteiset asiat ovat varmaan ne tärkeimmät, mutta ehkä ihmisiin monesti kiinnittää huomiota juuri ulkonäöllä ja vaatteilla. Mutta olet juuri hyvännäköinen, hyvää jatkoa! 💓💓

K0rh0nen

Joo terve. Ite haluisin poikkiksen joka on huomaavainen eikä halua olla vaan suhteessa ulkonäön tai sen takia että haluis olla mitenkään siisti. Ja ois mukava että kunnioittaisi toisia ja ei riehuis silleen ja ymmärtää jos toinen ei haluu jotain. Ja ite en oo mitenkään kovin halailla mutta kyllä sitä joskus vois halata kuhan ei roiku kaulassa aina kun nähtäs

Tyttö

Moi! Mun mielestä tärkeintä on vaan olla oma itsensä ja huomaavainen. Puhumalla mukavasti saa jo tehtyä itsestään hyvän vaikutelman. Etkä voi ikinä tietää, jos sulla onkin joku salainen ihailija, joten malttia, kyllä sä viel jonkun löydät. Tsemppiä sinne!

moms spaghetti

oon lesbo/aseksuaali mut ihansma
ulkonäöllä ei oo mitään välii, sellanen viisas tytsy, hauska ja huolehtiva:3

baddiez

terse! tärkeintä on olla ystävällinen ja kuumis. no ei kai senttäs. sä saat kenet vaan jonka haluat, kunhan kunnioitat niitä ja oot kiva. it’s all about confidence. go bestie <3

Vastaa aiheeseen: Kysymyksiä tytöille joten tytöt tänne.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top