Siirry sisältöön
Nimetonkulkija

Miten pääse eroon tunteesta ja pelosta että tyttöystäväni/kihlattuni jättää mut ? Olen 16 vuotias ja olen ollut kihloissa 5 kuukautta ja parisuhdetta on kerennyt kertyä 1vuosi ja 8 kuukautta. Mua pelottaa että mun tyttöystävä jättää mut ja että se löytää jonkun ehkä paremman kun minä, ja mus pelottaa että se pettää kun kerran ollaan erottu sen takia että se petti.. haluaisin sen tunteen pois että teinkö oikein, koska mun tyttöystävä on näyttäny et mä tein oikein mut silti mietin sitä kokoajan ja mä en pääse siitä yli, voitteko auttaa ?

Nimetön

Älä pelkää. Jos niin käy, sä et voi sille mitään eikä Se oo sun vika. Jos hän tosissaan rakastaa sinua niin hän ei jätä sinua.

Azzie

Jos tämä kyseinen tyttö on tosissaan kanssasi, rakastaa ja välittää sinusta, ei sinulla pitäisi olla mitään pelättävää. Mutta enemmän minua huolestuttaa tuo, että hän on pettänyt sinua. Ehkä sinun kannattaisi ensin pohtia, onko hän sinun rakkauden ja kiintymyksen arvoinen, jos kuitenkaan ei halua olla uskollinen? Sillä jos olet ihan perusmukava poika (tai tyttö, et maininnut asiaa sen kummemmin), minun korviini kuulostaa oudolta, että kihlattusi haluaa pettää sinua. Suhteen pitäisi kuitenkin perustua yhteiseen luottamukseen, kunnioitukseen ja rakkauteen. Ja mikäli kyseessä ei ole avoin suhde, niin oletettavaa myös on, että kumppanit ovat uskollisia toisilleen.

Anonyymi

Olen 12.v Tyttö ja todella epävarma kropastani. Vihaan vartaloani minua haukutaan koska minulla ei ole vielä rintoja tai pyllyä. Joskus kun käytän tiukkoja paitoja laitan rintaliiveihini pumpulia että näyttäisin paremmalta ja nyt haluaisin lopettaa mutta kaikki tajuaa että mulla on ollu jotain ”täytettä”mitä teen?

Vastaa aiheeseen: Kysymys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top