Siirry sisältöön
Matonen 16v

Tää varmaan tulee olemaan vaikea selittää, mutta koitan parhaani!

Elikkä tilanne on se, että siitä lähtien kun vanhemmat saivat tietää mun mielenterveyden ongelmista ja siitä, että satutin itseäni (2020 about helmikuussa) mun on tehnyt mieli satuttaa itteäni enemmän todistaakseni jotain.

[osa tekstistä poistettu]

(Ps. en ole vielä sanonut tästä nykyiselle psykiatrille, mutta aijon)

Inka Kiuru

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 

MLL Nuortennetin ylläpito

16v N

Hei, mulla on ollu samanlainen tilanne tosin vanhemmat ei tiedä mun viiltelystä mitään mut tietää että käyn koulupsykologilla säännöllisesti. [osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Kysymys muille apua hakeneille itsetuhoisille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top