Siirry sisältöön
Nimetön

Eli tytöt sekä pojat saa vastata. Minkälainen ois teijän mielestä hyvä parisuhde ? Ja onko teillä jonkinlaisia kriteerejä tyttö-/poikaystävän suhteen ? Omat kriteerit olisi varmaan: huumorintajuinen, ehkä vähän pidempi (itse olen 168cm), eikä tarvitsisi olla mikään maailman lihaksikkain jätkä (itse en ole mikään hammastikku, vaan vähän pyöreämpi) ja tykkäisi samoista asioista (mopoista, autoista, lätkästä yms). terveisin. 14 wee tyttö (syyskuus 15)

Murmeli -97

Oon sitä mieltä että kummankaan ulkonäöllä ei ole väliä! Kunhan välittää toisesta aidosti!
Hyvässä parisuhteessa kummallakin on ”liikkumatilaa” ja kummallakin on oikeus olla aikaa muullekin kuin parisuhteelle! Hyvässä parisuhteessa myös tärkeä osa on myös se että voit olla parisuhteessasi suora ja rehenninen, oma itsesi! Et saa esittää ketään toista tai yrittää olla jotain muuta kuin olet. On siis tärkeää että voitte olla rehellisiä ja avoimia toistenne seurassa. Nuorten parisuhteissa on ehdottoman tärkeää olla myös kumppanisi kanssa isomman porukan kanssa ja ns. ottaa pientä etäisyyttä, ettei suhteesta tule liian ahdistavaa toisen sylissä alati istumista ja lepertelyä. Siis tietysti läheisyys on todella tärkeää, mutta liika läheisyys voi alkaa ahdistaa! Jos niin kuitenkin käy, puhu rohkeasti kumppanisi kanssa, hän varmasti ymmärtää.
Tärkeä seikka hyvässä parisuhteessa on myös toisen mielipiteiden, arvojen ja tuntemusten ymmärtäminen ja kunnioittaminen. Sinun on tärkeää ymmärtää kumppanisi ajatusmaailmaa, jotta voit tukea häntä kun tarve vaatii. Kysy kumppaniltasi rehellisesti jostakin asiasta, jos se jää askarruttamaan mieltäsi.
Tärkeää on myös että etenette omaa, yhteistä tahtianne ja kunnioitatte toistenne seksuaalisia valmiuksia, tuntemuksia ja ajatuksia. Ei saa alkaa kiirehtiä tai painostaa kumppania, jos tämä ei tunne olevansa valmis. Hyvän kumppanin kanssa voit puhua asiosta ja voitte kehittää oman tahtinne edetä asioissa. Puhu kumppanillesi rohkeasti jos et koe olevasi valmis, sillä jokaisella on oikeus edetä juuri niinkuin haluaa.
On myös ehdottoman tärkeää että patisuhteessa on tilaa kummankin omalle elämälle, ettei seurustelu vie kaikkea aikaasi koulutehtäviltä ja harrastuksilta. Teillä on myös uutta puhuttavaa, jos ette ole alati toistenne kanssa vaan vietätte myös aikaa kavereiden kanssa. Voitte myös aloittaa vaikkapa yhteisen harrastuksen, se raikastaa parisuhdetta ja teillä on jokin yhdistävä tekijä josta puhua. Ja kunnon harrastus on hyvää vastapainoa sohvalla nököttämiselle!

Tässä muutamia vinkkejä hyvään ja kypsään parisuhteesen!

Vastaa aiheeseen: Kysymys tytöille sekä pojille !!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top