Siirry sisältöön
Moi :DD

Tykkäättekö/vihaatteko jos poika koskettelee teitä alapäähän tai rintoihin esim. kun makoilette vierekkäin??

97-girl

riippuu millanen suhde tytöllä ja pojalla on,ja riippuu tilanteesta (esim onko muita siinä samassa tilassa)

itse pidän valtavasti,kun muita ei ole paikalla ja poikaystäväni tekee sitä ;p

sht

Jos mulla on hyvä suhde poikaan ja näin (niinkun exän kanssa) niin se on ihan ok. Kuitenkaan muita ei saa olla samassa tilassa :)

11v

Jos ei oo muit nii tykkään!!!!

Nimetön

Kyl tytöt tykkää ja se tuntuu hyvältä mut jos on muita vaikka samas huoneessa nii se voi olla tytöstä vähän noloa… ja sit iha seurustelun alkuvaiheessa se on ainakin mun mielestä vähä häiritsevää..

Ite kyllä tykkään ku poikaystävä koskettelee mua kun me ollaan kahdestaan ;)))

<3

Rakastan! Rakastan niin paljon että vaikka olen parisuhteessa annan muidenki poikien tehdä sitä :’D

98 tyttö

Se riippuu ihan tilanteesta. Mut jos ollaan vaan ihan kahdestaan ni sillon se on ainakin must tosi mukavaa

tyttö -99

no mä oon nyt seurustellu mun poikaystävän kaa 4 kuukautta, mut en oikeen välitä jos hänen kätensä eksyy väärään paikkaan, varsinkaan silloin kun siellä missä olemme on muita.
asia erikseen on muut pojat joitten kaa ei oo suhteessa, niitten kosketus on erityisen inhottavaa. tiedän etten ole ainut tällainen tyttö koska monet ystäväni ovat samaa mieltä.

asdd

Tykkäään. Musta se on ainaki tosi kivaa, toivoisin et poikaystävä enemmänki koskettelis mua xd
Riippuu toki ihan ihmisestä

Tyttö 15 vee :)

Jos oikeasti luotan siihen poikaan ja ollaan oltu jo kauan yhdessä nii sit joo :) Mut siis muuten ei… Oon nimittäin kerran kokenu sen et tavattii sen pojankaa ekan kerran ja istuttii sitte vierekkäin ja pussailtii siin ja sit se niiku se oli sillee ”haittaaks sua jos puristan sun persettä?” olin vähä sillee öö…? No ei se ollu viel paha… oltii siin sit viel vähän aikaa kunnes se tunki sen käden mun haaroihin ja puristi sielt ja oli sillee ”tuntuuks tää hyvält ?” Sit työnsin sen pois ja olin sillee ”mitä v*ttuu siä luulet tekeväs?” Ja sit se otti sen ihan normaalist ja saatto mut kotii… No heti ku olin koton nii lähetin tietty mun kamuille viestii siit ja sit se poika lähetti mulle jotaa anteeks jne. No tietenkii jätin sen ! Se oli jo vähä liikaa… Ois tehny mieli mennä kertoo kaikille mut en pysty olla niin ilkee joten lupasin etten kerro kellee… No paitsi et olin jo kerton mun joillekkii kamuille.. mut muille en koska se ois pilan sen koko maineen tääl meijän kaupungis, paitsi jos joku tykkää semmosest… Mut siis sanoinpahan sille pojalle suorat sanat, eikä se kyl voita mun luottamust varmaa ikinä takas ! Enkä anna kyl kenenkää mun kamun ikinä seurustella senkaa ilman et oon varottan… Mut jos se ikinä tekee mitää nii mul on jotaa mil voin kiristää sitä… En kyl oo oikee semmonen tyyppi mut kuiteskii :/

riippuuu

no jos se poika on ennen satuttanu sua (henkisesti) muutamaan otteeseen ja oot antanu sille tilaisuuden uudestaan,sit saatan suuttua :( muuten se on ihan ok :3

Vastaa aiheeseen: Kysymys tytöille!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top