Siirry sisältöön
Salibandyäkö?

Eli siis olen 8-luokkalainen muikkelin tyttö täältä Jumalan selän takaa. Olen harrastanut pesistä ja balettia, mutta kumpikin loppuivat hetki sitten. Syinä siis valmentajien ja tilojen puute, pelaajien määrä, yms. .

Mutta mulla on aina ollu ns. pieni kipinä säh- siis salibandyyn. Vaikka se onkin sellasta säheltämistä mulla, tykkään siitä jostain syystä silti.
Koulussa kun pelataan sählyä koen olevani ihan oki ja pari maaliakin on tullut tehtyä.

Haluaisin alkaa harrastamaan salibandyä. Olen kelannut 30km päässä olevan salibandyseuran sivut netissä läpi ja löytänyt ilmoituksen, jossa pelaajia tavallaan haetaan.
Niissä ei lue harjoitusaikoja ja se mua huolettaakin. #sairastanmigreeniäjavähäinenunieiteehyvää. Mutta ihan tosissaan. Sain myös kipinää lempparikirjoista (joissa tosin pelataan jäkistä mutta joo). Kyytiasioista en ole varma, mutta oman kunnonkin puolesta haluaisin kehittää sitä (kuntoa) ja tehdä jotain ohjeistettua, kehittyä jossain, olla osa jotain!
Kaverini ovat melko vähäisiä ja etäisiä, joten uudet naamat tekisi hyvää.

Enkä ole varma, miten vanhempani reagoivat. Isoveljeni harrastaa ja on HYVIIIIN pitkään harrastanut pesistä ja harrasti hetken salibandya nimeomaisedsa 30 kilometrin päässä sijaitsevassa joukkueessa. Lopetti kylläkin hetken kuluttua.
Äitini on ylisuojelevan oloinen ja bensa maksaa. Lisäksi kausimaksut, välineet, kyyditykset…. KAIKKI MAKSAA!

Enkä tiedä pysyisinkö muiden mukana. Pystyisinkö kehittymään? Jäisinkö joukon ulkopuolelle? Onko joukkuetta edes olemassa?
Katsotaan kysynkö tänään saunassa. Koulutyötkin pitäisi hoitaa.

Salibandy kiinnostaa. Vai kiinnostaako? I guess it does.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! En tiiä mitä pitäis vastata mut oon ite harrastanu harreste sählyä ja siellä oli pelkkiä poikia mun lisäks.
Ciaó!

Vastaa aiheeseen: Kysyn mielipidettä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top