Siirry sisältöön
Vuohi

Mä oon kolmetoista vuotias peruspitkä poika mulla on vaalea normitukka ja vaaleansiniset silmät. En ole erittäin lihaksikas mutta vatsa ja käsilihakset näkyvät hyvin. Mulla on ihan hyvä naama mutta siinä on vähän luomia. Niin haluaisitteko tämän näköistä tyyppiä tapailla ja haittaako muutama luomi naamassa?

Pilkku

Eihän tuo kuvaus kuulosta niin huonoltakaan ja ei ne luomet silleen haittaa. Itselläkin löytyy pari kasvoilla, mut muuten tyyliin käsissä.

Pidä sitten myös mielessä, että ei me tytöt haluta aina pelkästään hyvän näkösiä poikia ja että luonteella ja semmotteillakin on paljon osaa.
Tälleen hieman sua vanhempana voin sanoa, vaikka enhän minä mikään konkari oo näis jutuis.

Ukkomies

Iha vaa näin tiedoks ett tääl on aika vaikee ettii seuraa ku ei saa jakaa omii tietoi(en tiiä ig ja sc tilien kohdalla toimiiko) nii on vähä vaikee sit tutustuu. Mut onnee yritykseen bro!

PikkuMyy

Itelle kyllä kelpais! Muistathan myös, että luonne on tytöille myös tosi tärkeä!

:)

Käytöstavat on tärkeimpiä. Jos poika osaa käytöstavat eikä esitä mitään kovaa porukassa, tykkään jo ensimmäisellä asteella.

Pöö

Ulkonäöllä ei ole väliä ja luomet tekee sinusta oman itsesi, kivalta sanojesi mukaan näytät :) Mutta tää o vähä vaikeeta sanoo ku oon lesbo 😅 Luonne on se tärkein

Tyttö

Moikka! Sanoisin että kuvauksen perusteella vaikutat kivan näköiseltä pojalta ja en mä ainakaan välitä luomista kasvoissa (se on ihan normaalia). Mut yleensä tärkeintä on kuitenkin luonne, käytöstavat ja miten vaikka kohtelee muita:)

:) 13v

Hei!

Mulle kelpaisit tosi hyvin. Olisi kiva tutustua suhun. :)

Mäkin oon kolmetoistavuotias. :)

Mä en välitä yhtään luomista kasvoissa, sillä mullakin on niitä kasvoissa.

Vastaa aiheeseen: Kysyttävää tytöille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top