Siirry sisältöön
poika

Minulla ei ole ikinä ollut mitään vakavasti otettavaa seurustelusuhdetta, mutta nyt olen löytänyt tytön josta pidän todella paljon. Olemme jutelleet eikä minulla ole ollut siinä mitään hankaluuksia, mutta pelkään että olen luonteeltani liian kaverimainen ja että kyseinen tyttö luulee etten ole kiinnostunut hänestä. Minulla on kuitenkin vielä hyvin aikaa miettiä, yritänkö lähestyä ja jos yritän niin miten ja milloin. Mutta laittakaa mielipiteitä ja kysymyksiä jos tarvitsette lisää tietoa mielipiteen muodostamiseen.

Nimetön

Siis oo vaa ystävälline, oma ittes, vihjaile jotenki hienovaraisesti tai kerro sille, vietä sen kaa aikaa , menkää jonnekki yhes jne ja jos se ei haluukkaa nii kannattaa pysyy kaverina. Voit sit ehottaa jos se sanoo ei ja jos et haluu et se kertoo pyyä et ei sanos. :(

Kyl sen usei huomaa jos poika o tytö kaveri ja poika tykkää täst tytöst. Vaikkaki tyyppi o ”liia kaverimaine”

(Oon huomannu ku yhel mu kaveril o sama tilanne mun kaa ku sul sen tytön kaa. se vaa ei tiiä, mut en haluu nolata mun kaverii (sit poikaa) sil et sanosin sille siit. Et. :) )

Toivottavasti saat se tytö itelles. :)

jaa lähestymis tapoja

No voit koittaa pyytää siltälainaan kumia tai terotinta nii et pääset keskusteluu sitten voit viivytellä niin et ootat jotain kaveria ja avaat sille tytölle oven samalla ruokailussa voit koittaa päästä sen viereen voit myös potkii se tuolii vähän jos ootte vierekkäisillä pulpeteilla jos se ei sano mitään niin sit… mut jos se sanoo et lopeta niin sit yks -listaa.

poika

Joo ja viel tämmönen, et tuntuu siltä kuin se tyttö vähän niinkuin välttelisi minua. Siis ei niinku pahalla tavalla vaan en osaa oikein selittää, mutta siis kuin hän olisi hiukan jännittynyt, mutta voi olla että luen häntä hiukan väärin. Hän on kuitenkin aina kiva kun olemme jutelleet ja ollaan hymyilty toisillemme pari kertaa.

Nimetön

Lähesty varovasti. Ehkä se tyttö kuule näkee sun kiinnostuksesi, yleensä me tytöt huomataan paljon enemmän mitä pojat luulee;) ja jännittää itsekkin tilannetta ja välttelee sen takia sua, koska ei itse tiedä miten suhtautua asiaan.

Vastaa aiheeseen: lähestyminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top