Siirry sisältöön
Galluuppi

Pidättekö vai inhoatteko sellasia vähän pervoja ihmisiä?
(Esim. heittää pervoja vitsei)

😭👍

Mikä on pervo??

rainbow

Vihaan yli kaiken. Siis en oo tyttö mut mulla on ”naisen keho” ja se on niin H E L V E T I N ällöttävää kun mulle huudellaan, ”vihellään”, joskus yritetään koskea yms….. ihan perseestä

Bag

Hyi shatnanahna ei
Ei
Ei
Ei oo ookoo
Mulki naisen keho (en ole nainen) ja siis se miten tän kehon omistaminen mukamas antaa joillekki oikeuden pervoiluun ja halventamiseen sekä lääppimiseen…hyi [osa viestistä poistettu] soikoon ei.
Kuvottavaa touhua.

Galluuppi

En kyllä ihan noin pervoa tarkoittanut. Mutta harmi että olette joutunut tälläisen halventavan käytöksen kohteeksi. :(
Ei me kaikki jätkät ihan noin [osa viestistä poistettu] olla.

I am very dumb 😌

No thanks. Ei tarvii ees mitenkään fyysisesti kosketella, jonkun mielestä hauskatkin jutut saattaa olla jollekin liikaa. Ja onhan se vähän ahdistavaa, jos joku vaan randomisti kertoo sulle jonkun pervon vitsin. Luonteenpiirteetjoitaenarvosta.com…

Suklainensydän

Moii! Mulle siin on semmone ohut raja, mikä on liian pervoo ja mikä ei. Inhoon ite sitä, että joku tuntematon alkaa tekee sillee, mutta esim. Mun poikaystävän kanssa se on ok, me ollaan kumpiki toisillemme hieman pervoja ja kumpiki tietää, että se on ok toiselle :) Hänen kanssaan se on ok koska tiietään että sen takana ei oo muutaku huumoria ja turvallisesti voimme toisillemme sellasia sanoa.
Mutta jos joku tuntemattomampi tulee heittämään semmosia juttuja ja huomaan, että sillä ei oo pelkkä huumori mielessä, se on ahdistavaa.

Tyttö

Ei oo kivaa se on ihan super ärsyttävää sillee niinkö joo

><

No siis jos se tyyppi on tuttu, niin mulle vähän pervot vitsit tms. on ihan ok, mutta jos se on joku vieras, niin ei kiitos :)

13v tyttö

No Hyi hyi yök! No kuljen tosin usein baarin ohi kun mun 1 harrastus on siellä suunnalla mut en siedä pervoja yhtään. Varsinkin jos ne on kännissä niin mulle on huudeltu et HUORA, tuu panee ja kaikkee ahdistavaa.

Kookos🥥

No mun mielest se on vaan hauskaa:)

Tyttö

Tykkään, jos ne on mun ikäisiä. Itsekin omistan sellaisen huumorintajun, joten 👍.

Neutraali

Kaveriporukassa läpän heitto on eri asia kun joku 20v vanhempi ukko huutelemassa ja vislaamassa kadulla. Piste.

k >:D [nimimerkki muutettu]

kaveriporukassa on paljon seksiläppien heittoo joten se on mulle fine :D ei jos joku tuntematon tulee puhuun jostain sellasest nii sit ei

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

En kyl oo tyttö, mutta silti vastaan, koska ihs. Henkilökohtaisesti inhoan pervoi vitsei. Ja pervoja muutenkin. Koska siis, mä oikeesti alan kohta kuvitella, että osa miehistä luulee, et mun silmät on siinä rintalastan molemmin puolin.

Vastaa aiheeseen: Lähinnä tytöille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top