Siirry sisältöön
<3

mitä pojat haluu lahjaks? oman poikaystäväni syntymäpäivät lähestyy ja kaikki mitä hän pyysi oli rahaa mutta sanoi että ihan sama mitä muuta. raha olis musta vähä tylsä jtn voitteko auttaa ja kertoa mistä pojat (alle 15) tykkää lahjana?

Nimetön

Annat sille deodoranttia ja sanot että tää tuoksuu hyvältä kun käytät sitä… Tai jotain.

jani96

oon viel 15v ja mä halusin vanhemmilta kuin mä rahaa ja muilta en mitään. mut oikeesti mä toivoin et joku joka välittää musta olis voinu tuua esim. pinkit bokserit, dödöö tai t-paita kuvalla tai musta/ valkoinen(huom. ei musta valkoinen et olis kahta värii) mulla on yksinkertainen maku mutta (kallista vaan kamuille ni siks sanoin ei mitään, mut silti ostan niil aina jtn. esim yhelle ostin levyn suklaata kun tykkäsi suklaasta.)

ps. älä unoha korttia ite tykkään korteista. ja huom. itetehty kortti on plussaa entisestään. mulle ainakin.

poika =)

ite ainaki tykkään makeasta, joku karkkipussi tai suklaalevy niin ainakin ite oisin tosi tyytyväinen, eikä se maksa paljoa! Ja sitten itse tykkäisin jos saisin kortin.

poika =)

ja lisäys viime viestiini: ja kun olet antanut sen karkkipussin, suklaalevyn tai minkä ikinä annoitkaan, anna vielä toinen lahja; suutele, halaa yms. poikaa. Jos poika ei ole silloin tyytyväinen, niin kyllä ihmettelen

Se kolmas persoona aiheessa

Uusin CoDi!!! :D

Nimetön

Joo raha on tylsä lahja.
Ite tykkäisin jos saisin vaan olla oman kullan kanssa kahdestaan kattoo vaikka jotaa leffaa sylikkäin :D
Tavaroin ois joku deudorantti ja pari pusuu ja halin

Vastaa aiheeseen: lahjana?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top