Siirry sisältöön
Tyyppielämässä

Moikka vaan :) Oon siis 11v tyttö. Mulla on ihan hirveesti tullut ulkonäköpaineita [Osa tekstistä poistettu.] en tykkää itsestäni yhtään! [Osa tekstistä poistettu.] koska elämä on rankkaa oman kehon kanssa koska joudun kamppailla joka päivä! :(
Kiitos kaikille jos autatte olisi kiva <3 Ja kiitos jos luit tekstin loppuun!

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Tyyppielämässä,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai
chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

SpageLi

heippa :)
otsikosta sain selvää että haluaisit laihtua, mutta tekstissä ei lukenut kun nn oli poistanut sen. omasta kokemuksesta voin sanoa sen, että älä laihduta! olet niin nuori vielä ja se on ihan normaalia jos murrosiässä tulee painoa pikkuisen enemmän :)
ymmärrän oikein hyvin, jos ei tykkää omasta kehosta yhtään, vaikka laihduttaminen kuulostaisi oikein hyvältä idealta, se ei sitä ole, pahimmassa tapauksessa, seuraukset voivat olla erilaiset syömishäiriöt. jos muut sanovat ulkonäöstäsi jotain, kerro heti aikuiselle!!

muista että oot kaunis just tollasena ku oot💕

Vastaa aiheeseen: Laihduttaminen ja oma keho.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top