Siirry sisältöön
Joku ihminen

Mooooiiiii! Siis tää on niin ärsyttävää ku joskus musta tuntuu et oon laiha tai normaalipainonen mut joskus nään peilissä itseni lihavana. En oikeesti tiiä mitä pitäs tehä, koska en ees tiiä omaa painoani ja ennen kuin joku alkaa miettii et miks en vaan käy vaalla tai mikä onkaan niin mun kotona siinä ei oo vissiin pattereita🫤 [Osa tekstistä poistettu.]. Olen pahoillani nuortennetin aikuiset jos tätä ei saanut kirjoittaa💞 Urheilen kyl viikossa yleensä noin 13 tuntii mut en tiiä onks se tarpeeks ja siis toi liikunta on niinku ihan hikiliikuntaa ja pari tuntii tos on koulun välkkien ja muiden esim kotona liikutun aika. Mietin että auttaisiko pilates saamaan ohuen vatsan? Tiedän, olen vasta 12 mutta haluaisin hyvän itsetunnon kehooni liittyen. Jos jollakin on jotain vinkkejä ruokailuun tai johonkin saa antaa. Toimiiko muuten esim youtuben saa viikossa ohut vatsa videot?😊 Heippa🩷

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Joku ihminen,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Dreamer✨️🧿💋

13 tuntii on ihan sopiva määrä, silleen aika paljonkin!!

Ja oikeesti oot täydellinen! Oot just sopivan painonen! Ei ketään kiinnosta ettää mitä sä painat! Ne välittää sun luonteesta!

Vastaa aiheeseen: Laihduttaminen yms…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top