Siirry sisältöön
pinapple

Heippa! Oon 15.v 155cm ja n.40kg. Oon huolissani painostani. Laihuus kulkee suvussa ja mun äitikin on ollut tosi laiha mun ikäsenä, mut silti se huolestuttaa mua, ranteet on tosi ohuet ja sormissakin pelkkää luuta ja nahkaa. Musta se alkaa näyttää jo pelottavalta. Haluaisin lisää kiloja ja lihasta. aloitin rytmisen voimistelutn syksyllä, mut nyt olen ollut kipeänä joten en ole päässyt harkkoihin moneen viikkoon. Mun kaverikin sanoi olevansa huolestunut mun laihuudesta. Ja tarpeeksi pieniä vaatteita alkaa olla vaikea löytää, esim. farkkuja. Käytän kokoa 23/30 ja jotkut niistäkin koista saattaa olla liian isot polvista alaspäin.
Ennen söin kotona normaalisti, mutta nykyään en usein ehdi syödä aamiaista. Koulussa olen kaveriporukastamme se kuka syö kaikista eniten, se jolla on aina lautanen täynnä ruokaa. Vanhempani ovat eronneet ja olen huomannut että isän luona en syö juuri mitään mutta äidin luona sitäkin enemmän. Kyse ei ole siitä ettenkö haluaisi syödä vaan siitä etten ehdi. Joka aamu nousen kuudelta ja lähden kahdeksalta kouluun ja siltikään en ehdi aamiaista syödä. Auttakaa!

Nimetön

hei :) kieltämättä olet melko laiha,hassua että joitakin ihmisiä laihuus haittaa kun yleensä ihmiset valittelevat olevansa liian lihavia :D itse olen 14v ja painan pari kiloa päälle 50, pituutta on semmoset 165cm.

olet tietenkin aika lyhyt ja sekin vaikuttaa asiaan.en vain tajua että jos heräät kuudelta ja lähdet kahdeksalta kouluun niin mitä ihmettä teet sen koko kaksituntia? kyllä kai siinä jossain välissä kerkeää leivän tai jotain syömään,eihän se kauan kestä…aamupalahan on,sanotaan ainakin,tärkein ateriamme. itse herään yleensä seitsemältä ja lähden kahdeksalta kouluun ja kerkeän kuitenkin ihan hyvin,puen vaatteet,syön,laitan hiukset ja harjaan hampaat :D ei se kauan aikaa vie , asiaa varmaan auttais sulla sekin että laitat illalla koulukirjat ja vaatteet jotka aijot laittaa aamulla yllesi valmiiksi niin säästyy aaamulla aikaa. :) ( en kyllä voi tietää teetkö niin jo nytkin :D ):D kumma kyllä kaikki ei lihoa vaikka söis kuinka paljon. tuttavapiiristäniin löytyy eräs tyttö joka syö paljon (usein myös epäterveellisesti ) eikä kuitenkaan lihoa (itellehhän se ois oikein unelma ;D ) et nyt kuitenkaan ole mitenkään sairaalloisen laiha,mutta lievästi alipainoinen kylläkin :)muutama lisäkilo ei kieltämättä olisi pahitteeksi mutta en oikeastaan osaa antaa neuvoja siihen…itellä niitä kiloja kertyy kuin itsestään :D

.

Mitä ihmettä:O mulla on ihan sama tilanne! paitsi että olen 14 ja 166 cm ja 44kg.. Mutta muuten ihan sama tilanne kun sulla. Mullakin on silleen että iskän luona syön vähemmän ja äitillä paljon, syön vaan 2 kertaa päivässä iskällä mutta äitillä syön 5 kertaa… en tiiä mist johtuu.. Ite koitan lihottaa ja oon parikiloo saanukki, sanon vaan että muista juoda maitoaa koska se lihottaa kai? mutta joo ja sitten illalla syö vaaleeta leipää vähän enemmän kuin normaalisti(: Ja aamulla puuroa ja 2 leipää ja maitoa mulla ainakin on auttanu toi :) ja sitte tietty syö paljon mut sä varmaa syötki ymmärrän ku sama tilanne.. mut joo toivottavast autto ees vähän:) :D

Sinikukka

Jotkut ihmiset on vaan ilmeisesti tollasia tosi laihoja :O Munkin pikkuveli on aina ollu hirmu laiha, vaikka se syö ku hevonen. Mun äitiki oli nuorena laiha, mut mä ny oon tällänen pullea :D (En tiä oliks tästä hirveetä apua 8))

Kokemusta on

Kun olin 9, olin 150cm pitkä, painoa vain 26 kg. Terkkari oli huolissaan… Aloitin ”takaperoisdieetin”: Söin hieman enemmän, ja yritin välttää ruokailuiden väliinjättämistä. Se toimii, usko pois!

pinapple

Kiitos kaikille! :)

Nimetön

muakin hieman pelottaa tuo laihuus [osa tekstistä poistettu]
ja en vain liho vaikka yritän…

Vastaa aiheeseen: Laihuus pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top