Siirry sisältöön
samppamatias

Hei! Asun yhdessä laitoksessa ja siellä kaikki ohjaajat ovat perseestä
1: saa ottaa vaa kaks leipää (niiden logiikkan mukaan otetaan vaan yks leivän puolikas eli 1puolikas + 1puolikas) ja mulle jää muuteski siit kauhee nälkä. Ja aamupalalla otetaan 2 lasii maitoo, siit eteenpäin saa ottaa vaan vettä.
Ja sen lisäksi harrastan futista. Mä en vaa jaksa olla kentällä koska mähän kulutan liikaa energiaa ja energiaa saa ruoasta. Eli ruokaa vähän + futis= ei jaksa olla kentällä.
Ja tosiaan ruokaa saa vähän.
2: Ohjaajat kiristää liikaa esim jos ei tuu syömään, puhelin on pois viikoks. Entä jos ei ole puhelinta? Eihän ne pystyisi kiristämään mua millään. Ja yhen kerran kun yhdestä ei suostuttu ottamaan kuvaa, yks ohjaaja löi sitä niin, että se kaatui maahan itkien ja ohjaaja otti kuvan siitä. Ja se oli minun siskoni.
3: [osa tekstistä poistettu]. Mä ehkä veikkaan että niitä on kiusattu ja niillä on huono lapsuus. Mutta ei sen takii laittaa näin ******* sääntöjä, että ne haluaisi kostaa meille niiden huonosta lapsuudesta. Mutta eihän me olla sitä aiheutettu.
[osa tekstistä poistettu]
-Samuli 26.9.2017

Nimetön

Moi Samppamatias,

Kirjoitit vakavasta asiasta, löytyisikö laitoksesta kuitenkin joku aikuinen, jonka puoleen voisit kääntyä? On todella kurjaa, jos et saa tarpeeksi syötävää tai jos kuvailemaasi kiristystä tapahtuu.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton). Voit myös kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin tai chattiin, chat on auki ma-ke 17-20.

Toivottavasti olosi helpottaa, piristystä syksyysi <3

Vastaa aiheeseen: Laitos

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top