Siirry sisältöön
Joku :)

Moi kaikki!
Mulla on ollut jo jonkin aikaa tämä ongelma että kun on ilta ja olen menossa nukkumaan, mietin että ”onkohan jotain läksyjä tekemättä?” No yleensä mitään ei ole tekemättä mutta silti minua vaivaa sama asia siihen asti että nukahdan. Tämä toistuu viikolla melkein joka ilta. Viikon loppuisin tätä ongelmaa ei ole, koska silloin ei tarvitse huolehtia läksyistä.

Voisiko joku auttaa kertomalla miten voisin luottaa siihen, että läksyt on tosiaan tehty vaikka tuntuukin ettei niitä ole tehty?

Sitten on vielä toinen asia. Usein kun tulen koulusta niin minä tavallaan unohdan että läksyjä on tullut. Läksyt tulevat mieleeni jossain klo 17.00 – 19.00 välisenä aikana jolloin joko rupean tekemään niitä tai ajattelen että ”no voin tehdä ne sitten illalla”. Illalla minä myös teen ne mutta en oikein pidä siitä. Olen yrittänyt muutaman kerran tehdä läksyt koulun jälkeen mutta sekään ei tunnu toimivan. Voisiko joku auttaa tässä asiassa?

Ei mulla muuta:)
Ihanaa päivää/aamua/iltaa kaikille!<3

Juu

Laita muistutus, että teet läksyt ja tee läksykirjoista pino pöydälle, kun olet tehnyt yhden kirjan läksyt laita kirja sivuun tai vaikka pinoon missä on tehtyjen läksyjen pino.

Katri,verkk@ri

Moikka!
Kiitos viestistäsi.
Jokaisella on oma tapa jolla hoitaa koulutehtävät.
Olisiko kuitenkin helpompi tehdä tehtävät heti alta pois, jotta niitä ei tarvitsisi enää sinä päivänä miettiä ja aikaa jää muuhunkin.
Kuitenkin tehtävät on tehtävä ja kannattaa kokeilla siihen erilaisia variaatioita esim. puhelimen muistio, hälytys jne.

Kaikkea hyvää sinne ja nauti keväisestä ilmasta!
T. Katri,verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Läksyt Tekemättä? Lukekaa Ja Vastatkaa Plz :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top