Siirry sisältöön
Anonyymi(kö)

Kerran ku olin pyöräilemäs mun kavereitten kaa nii mun yhdeltä kaverilta (nim. Muutettu) essiltä irtos pinna ja jäin oottaa sitä . Muut jatko matkaa eikä Oottanu meit . Sit päätettiin yhtäkkii essin kaa et mennää niit läpäl piiloo. Sit ku oltii piilos ja ne soitti meille nii sanottii vaa et ollaa piilos ja sillee. Sit nää toiset kaverit lähti jonnekki puistoo ja mä ja Essi käytiin meillä kun Mul oli ruoka ja vessahätä, + otin lääkkeen vatsakipuun. Sit ne soitti meille taas ja sanottii et ollaa piilos mut tullaa koht. Sit ku me mentii sinne nii ne kaikki mun kaverit alko ragee meille ku oltii menty piiloo. Sit selitin et se oli vaa leikkii ja ei tarvii suuttuu. Ne rages silti, ja se Essi yhtäkkii vaa sano et se ei tehny mitää ja mä vaa käskin. Tän jälkeen hermostuin ku ne rages tyhjästä ja Essi sano et kaikki on mun vikaa . Lähin kotii. Sit ne ei soittanu et minne meen ja Enkai suuttunu.. Ku olin kotona ne soitti ja oli innoissaan et ne pyytää anteeks, mut ei ! Ne vaa rages lisää joten lopetin puhelun ku en jaksanu kuunnella enää, sit ne tuli kurkkii mua mun ikkunast ja luuli etten huomannu, sen jälkee ne tuli sisää ja tuli hakee mun yhen kaverin tavaroita, sitte ne kysy et haluunks olla niitten kaa ja sanoin juu, sit ne yhtäkkii lähti ja sano et ne ei haluu olla munkaa ku oon ”vihanen” vaik en ollu. Aloin itkee ja mua häiritsee tää juttu! Oliks se läppä oikeest nii paha? Vastatkaa PLIIS ! Haluun apuu!

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Läppä ei ollu ehkä tarkotettu pahaks, mut sä veit sen ihan liian pitkälle. Musta tuntuu että sun ois nyt vaan parasta pyytää kavereilta anteeks eikä odottaa ensin niitten anteekspyyntöä. Luulen että kaikilla on tässä vähän pahoiteltavaa.

Tuolta Essiltä kyllä aika törkeä temppu, jos se ei voinu seistä tekojensa takana vaan syytti pelkästään sua. Sano sille, että susta se oli tyhmää ja keskustelkaa asiasta. Ihan turha mihinkään sotaan on tällasen asian takia kuitenkaan ruveta.

-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Läppä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top