Siirry sisältöön
Joku

Lasketaaks tää seksuaaliseksi häirinnäksi tai miksi sitä ikinä kuulukaan kutsuu. Mul siis oli kutos luokal yks sellane puutyö ope se aina kosetteil nikku tyttöjen käsiä aina ku sillä oli mahdollisuus ja se teki sitä myös joillekki hiljasemmille pojille. Kerran se tuli niiku auttaa mua ja se Alko nojailee sillee ihan sikana lähelle ja ku se lähti nii se veti sen käden mun alaselästä sille tosi lähentelevästi mua vieläki ällöttää se. Mua ärsyttää ihan sikana Koska kaikki tytöt jotka on puhunu tästä opettajasta mun kuullen niil kaikilla on joku oma kauhee kokemus siitä muaki on jääny ihan sikana ahdistamaan tää. Just ennen ku kesäloma Alko nii kaks tyttöö lähti kertoo rehtorille Koska se oli kai pyytänyt toista niist tytöistä kävelee sen eteen ja ne molemmat huomasin et se katto sen pehvaa… mut joo se rehtori oli sanonu et hyvä et kerroitte meille me katotaan mitä voidaan tehä ja mitään ei oo kai tapahtunut. Tää ei myöskään oo eka kerta ku joku on menny valittaa rehtorille täst tyypist.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Joku,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Lasketaaks tää seksuaaliseksi häirinnäksk

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top