Siirry sisältöön
kiusattu??

en tiedä onko tämä nyt niin sanottua kiusaamista, mutta olen siis nyt 8 luokalla ka minua on 7 luokan alusta kaikki ”kaverit” aina vaa kutsunu mua mun ”lempinimellä” jota vihaan. ja vaik sanon niille että vihaan sitä ja voisko ne lopettaa nii ne vaa sanoo jotai et ”Sehän on sun lempinimi!” mut oikeest se ei oo kivaa. Ja sit kans ku oon oikeest tosi lyhyt ja tiiän sen iha hyvin nii mun kaikki kaverit vas nojailee mut niiku olisin joku pieni huonekalu ja sit ne huomauttelee koko aja kaikkee ”Vittu miks sä oot näi pätkä” ja nyt 8 luokal tosi usei sanottu et ”Kaikki varmaa luulee et oot 7 luokkslaine ku oot nii vitun pätkä” ja vaik ne sanoo sen sillai et ei ne oikeest niiku haluu kiusaa mut silti se sattuu tosi paljon. Sit ku oon just niiku vaalee houksine ja sinisilmäne nii sit mun kaverit ain kysyy jotai ja jos mä vastaa jotai nii sit ne vaa on jotai et ”Venaa mä viel tarkistan ku ei toi varmaa oo oikee ku oot tommone blondi” vaik oikeest oon tosi hyvä koulus ja muutenki iha fiksu. Melkein joka päivä saa kans kuulla kaikkee ”vitun homo” ja ”idiootti” tai ”tyhmä”. mul on tällä hetkellä vaa yks kaveri joka oikeest välittää musta mut nään sitä vaa tosi harvoin ku ollaa eri kouluis ja se harrastaa luisteluu nii sil on tosi paljon treenejä. Melkein joka päivä itken koska mua sattuu ja masentaa ja tekis mieli kuolla. Ai nii ja mun perheessä mun isosisko on mulle tosi läheinen. paljon läheisempi ku mun muu perhe, mut sekin lähti nyt vaihtoon jenkkeihi nii nyt en nää sitäkää vuotee nii en voi puhuu sen kaa ku se ei saa pitää kunnollista yhteyttää sielt ); tälläkin hetkel mä vaan itken enkä tiedä mitä tehä. 0en jaksais enää elää…

HotChocolate

Jos ihminen kokee tulleensa kiusatuksi, niin silloin se on yleensä kiusaamista, ja kyllä mä lasken noi sulle tehdyt jutut kiusaamiseksi! Ompa kurja että sulle tehdään noin!

Olisi tosi tärkeä että puhuisit jollekin kiusaamisesta, vanhemmille, koulukuraattorille, opettajalle tai jollekin?
Ja tietysti jos mahdollista, niin isosiskoosikin voit koittaa ottaa yhteyttä jos se parantaa oloa! On tosi hyvä että sulla on joku läheinen ihminen johon luotat! :)

Henkilöt jotka halveksii ja muutenkin kiusaa sua, tekee väärin. Esim. Opettajalla on velvollisuus puuttua kiusaamiseen ja tehdä siitä loppu, joten jos et uskalla kertoa kiusaamisesta kellekään, voisit vaikka kirjoittaa lapun missä kerrot siitä, ja antaa sen jollekin?
Kiusaaminen on väärin, ja laitonta! Esim. varkaus, kunnianloukkaus, henkinen- ja fyysinen pahoinpitely on rikollista toimintaa josta voi saada jopa sakot tai suurempaakin!

Siniset silmät ja vaaleat hiukset on tosi haluttu ulkonäköpiirre ja monet voi haukkua jopa kateellisuuttaan.
Oot arvokas, hieno ihminen ja toivon että jaksat taistella vielä! Kuulostat tosi fiksulta ihmiseltä ja rukoilen sun puolestasi! :)
Tsemppiä, siunausta ja hyvää alkusyksyä!

Nimetön

Mun mielest toi lasketaan kiusaamiseks, jos kerta oot sanonu ettet haluu et sua kutsutaan sll lempinimel mil ihmiset kutsuu sua, nii on se vhä väärin…. Ja sit nii, oon mäki aika lyhyt ja kaikki on mua pidempiä, mutnojoo ei ihmisten silti tarvi tulla haukkuu. Mut siis jos sust tuntuu silt nii ehk sun kannattais sanoo jollekki koulus vaik sun luokanvalvoja tai opo tai joku muu kiva ope:) koita pärjää!:)

Nimetön

Moi.

Kyllä, tuollainen toiminta on kiusaamista ja hyvin vakavaa sellaista. Ootko kertonu asiasta kenellekään luotettavalle aikuiselle? Sua ei todellakaan sais kohdella noin. Noista tuntemuksista kannattaa kertoa vaikka terveydenhoitajalle tai kuraattorille, jotka vois mahdollisesti neuvoa sua eteenpäin. Voit soittaa Nuorten puhelimeen tai kirjoittaa kirjepalveluun. Tarvittaessa kiusaamisesta voi olla yhteydessä poliisiinkin, jos se ei meinaa loppua muuten.

Tsemppiä ja jaksamista! :)

Vastaa aiheeseen: lasketaanko kiusaamiseksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top