Siirry sisältöön
..💔

Siis mä oon 12 vuotias kohta 13 tyttö joka on melkein 30 henkilön luokalla 6 luokalla.💔

Meijän luokalla on siis nää ns: suositut jotka on vaan idiootei siis ne vaan kävelee jossain niiden idiooti parvessa ympäriinsä jonkun 30000 kilon meikki kerroksen alla ja kritisoi ja puhuu paskaa kaikista.
Mä oon siis tosi tosi pienikokoinen ja kaikkia 5kg kevyempi ja 20cm lyhyempi oon myös tosi Heini ja mulla on jalassa jotain vialla koska en pysty juosta.😓

Niistä tytöistä pahin on anna (nimi muutettu)
Anna on ärsytävä kaikille mutta tuntuu vihaavan mua erityisen paljon niinku se tönii ja hauku 24h😖se ei jätä rauhaan ja kukaan ei oikeen tykkää siitä mut se on silti joku suosittujen boss se on joku vitun mean girl want be.🥱😵🤮Se suosittelee aina muut jätää mut ulko puolelle mut kaiki sanoo aina et no se on anna se on vasn paska ei se oo kuiteskaan mikään kiusaaja mut Mis on alkanu tuntuu et kyl on ainaki mulle!😰
Siis mä oon muutenkin kaikkein vihatuin tyypi koko luokal ja Mul on pari kaverii mut neli tuntuu pitävän mua nolona koska oon niin outo ja näytän 9 vuotiaalta oon myös äänekäs ja sekoilen paljon mut mä en jotenki osaa lopettaa sitä ja nykyään Mul on hirveet paineet enkä ajo puhu vanhenpien kans tästä.!😫😓

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei ..💔,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

minä vaan! 🍁🍁

Moi sulle.
Tosi ikävää et sua kiusataan. Kannustan sua menemään rohkeasti kertomaan opettajalle, ohjaajille tai vanhemmille / huoltajille. Muista, että vika ei oo sussa vaan siinä Annassa.
Joo, jätä ne kaikki omaan arvoonsa, ne ei ansaitse olla sun kaa samalla luokalla. Älä välitä mitä ne oikee puhuu susta. Jos ne kattoo sua vinoon, kato takas! You got this girl!
Älä anna niiden lannistaa sua, ignooraa ne ja oikeasti kannattaa sanoa opettajalle. Minullakin on kokemusta jonkinlaisesta kiusaamisesta, mutta se on ratkennut aina kun olen ollut rohkea ja kertonut jollekin.
Älä jää yksin asian kanssa!
Tsemppiä hirveästi! 🍁

Vastaa aiheeseen: Lasketaanko tää kiusaamiseksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top