Siirry sisältöön
nallukka

Moi! Mulla ei ole kauheasti kavereita. Ja mulla on yksi asia josta haluaisin jutella jonkun kanssa joka ymmärtää. Olen siis huostaanotettu. Olen puhunut tästä kavereilleni, mutta he eivät ymmärrä, koska asuvat omien vanhempiensa luona. Haluaisin hirveästi kavereita joilla on samantapainen lapsuus. Onko mitään nettisivua tai muuta, jossa pystyisin jutella tästä muiden kanssa? Arvostan jos joku viitsii vastata,kiitos.

lakritsi

En tiedä onko mitään erityistä nettisivua, ja täällä ei voi mitään yhteystietoja jakaa :/ Mutta mä oon ollu niin väliaikaisessa laitoksessa kun sijaisperheessä ja jotain muita väliaikaisratkasuita. Asuin useemman vuoden poissa kotoo, tietämättä oikeen missä mun kiinne kohta on. Vanhemmilla ei ollu helppoo, eikä oo vieläkään, mutta asun nykyään taas kotona. Silti tuntuu etten vieläkään tiiä missä se ”koti” on. Muakin turhauttaa ees kertoo siitä muille.

nallukka

Miksi täällä ei muuten saa jakaa yhteystietoja? Tai ymmärrän tietenkin että kuka tahansa voi saada ne, mutta esim. Sähköpostia?

Mä oon kertonut, mutta ei kukaan tajua. Mä en ole varma mikä lasketaan kodiksi, mulle eniten kodilta on tuntunut paikka oli lastenkoti, joka on ainut paikka jossa oon asunut, missä kaikki on samanarvoisia. Eikä ketään pidetä alempiarvosena.

lakritsi

Mitä haluisit sitten kertoo siitä? Tietenkään kukaan joka ei oo ite asunu missään laitoksessa ei voi täysin ymmärtää, mutta en mäkään osaa oikeen kuvitella millasta olis ollu asua aina vaan kotona. Todennäkösesti oisin kyl ihan eri ihminen.

Vastaa aiheeseen: Lastenkotitaustaisia kavereita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top