Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi! tää kesä ei oo ehkä alkanu parhaiten. tein tuolla apuu-chatissä aikuisen kanssa ilmoituksen kahdesti, kahdesta eri asiasta. ensimmäinen ilmoitus on turha koska asiat ei ookkaan niin kun ne oli kotona enään. ja nyt oon vaan vihan ittelleni asiasta et tein turhaan ilmotuksen. [osa viestistä poistettu]

mulla on varattu aika kun mennään äidin kanssa tapaamiseen. äiti oli soittanu mulle sinä päivänä kun ne kerto asioista äidille ja sano et meiän pitäis puhua. no eipä oo tullu puhuttuu vaikka täällä äidillä oon ollut.

haluun kysyy et pystyykö joku samaistuu? saatte kertoo jos teistä on tehty ilmoitus ja ei oo väliä mikä on aihe mutta saa tulla kertoo.
ja vika juttu onko kellään hajua mitä tehdään sielä tapaamisessa ja mitä sen jälkeen saattaa tapahtua?
hyvää päivän jatkoa teille kaikille😁💖☀️

P.s saatan vaihtaa nimeni jossain vaiheessa. tää ei varmaan kiinnosta ketään tai oo mitään tärkeetä oikeestaan mut tulipahan sekin sanottuu.

Nuortennetin ylläpito

Hei tuleva muusikko,

Kiitos kun kirjoitit meille rohkeasti. Moderoin osan viestistäsi pois, mutta luin sen kokonaan. Hienoa, että olet tehnyt ilmoituksen, älä suotta ole asiasta vihainen itsellesi vaan ylpeä, että uskalsit! Ikävää, että ette ole vielä saaneet keskusteltua äitisi kanssa ja todella kurjaa kuulla, että sinulla on niin paha olla. On tärkeää että et jää tilanteesi kanssa yksin. Voisitko ottaa asian uudelleen äitisi kanssa puheeksi tai kääntyä jonkun muun luotettavan aikuisen puoleen?

Suosittelen olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Puhelin ja chatti päivystävät kesälläkin joka päivä klo 17-20.

Siirsin viestisi kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun palatessaan kesätauolta 17.7. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Voimia kesään <3

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: lastensuojeluilmotus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top