Siirry sisältöön
Tytötapua!

Tyttöt. Mitä mun pitäisi tehdä. Oon tuntenu yhen mimmin jo tosi kauan ja joo
Yleensä kun se puhuumulle se haluaa muistella vanhoja, aika nolojakin juttuja. Oon aika läski 50-70 kiloa, mutta pidänkumminkin itteni hygieenisena. Esim käyn joka päivä suihkussa ja jne. Se joskus pyytää mua kolmanneks mua johonkin parityöhön ja nälvii usein. Onko mulla mahiksia?

:)

Sulla voi ainaki mun mielest olla mahiksii ihan hyvinki. Munki luokal on yks läskimpi poika ja ei siinä sillee mitää vikaa oo. Sitäpaitsi ei tytöt valitse sen perusteella et onki pojalla sixback vai ei eli kyl se voi olla kiinnostunukki.

Tyttöuudeltamaalta

Jos se oikeesti haukkuu sua koko aja ja se ei niinku yhtää tunnu mukavalt nii en usko et se tykkää, siis voihan toki jotkut olla semmosii et ne kertoo ihastukset nälvimäl se on mun tietääkseni aik harvinaist. Ja painol ei oo oikeesti mitään välii jos tyttö on oikee. Mun on itekki pakko myöntää et saatan olevani yhteen vähän isokokosempaa painoltaan olevaan poikaan koska se on luonteelt auttava ja hauska ihmisii ei missään tapaukses saa tuomita ulkosesti kosk niin sanoen : ´´Moni on ulkoota kiveä ja sisältä kultaa” tämä pätee myös toiste päin. On toki ihmisiä jotka on ulkoota tosi super nättei/komeit ja sisältä mukavii ja ajattelevaisii ja kaikkee muut täydellist mut ehk 1 viidest kymmenest, joten pointtina tässä se että ala vaik kyselee siltä jostai: harrastuksist, eläimist, musiikki mausta, elokuvista,,, yms. jos se vaikuttaa oikeest kiinnostuneelt tai yrittää pitää sitä keskusteluu niinku yllä nii se pitää susta. Jos se viel nauraa jollekki mitä sanot nii hyvä. Ja jos se puhuu sust jotai juttui nii sehä vaa tarkottaa et se muistaa sut ja se haluu puhuu sust etkai säkää haluis esim must kirjottaa mitää elämön kertaa ku et ees tunne mua tai puhuu jollekki random liisalle sun luokassa jota vihaat. Joten jos ei muuta nii kyl siin jonkun näköst säätöö näyttäs olevan.

14-vuotias tyttö

No siis uskoisin et sulla hyvinki on mahollisuuksia koska ite oon tyttö ja voin sanoo et ei me nii paljo olla sen perään et onko pojalla sixpack vai ei.. Meitä kiinnostaa erityisen paljon se miten poika käyttäytyy meitä kohtaan ja onko meillä hauskaa yhdessä:) Toivottavasti tästä oli jotain apua❤

tyttö

Rakkaudesta se hevonenkin potkii… Eli ilmassa saattaa olla ihastumista…

Vastaa aiheeseen: Lätkässä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top