Siirry sisältöön
tyttö 97

must tuntuu pahalt ku pojat puhuu et ne ei tykkää muijist jotka on niinku lautoi, ja mä oon lauta oon niinku 13 vee ja niinku rinnat melkee yht pienet ku siskol joka on vitosel. ite oon seiskall. niinku joku sentti molemmat muuten oon kaunis kaikki kaveritki sanoo nii mutku oon lauta se ärsyttää ! eikai laudaks voi jäädä kauhee pitkää? tai ikuisesti !?! ja yks mun kaveri nii sil on yht isot ku serkul joka on 18 vee ja pojat pyörii en ympäril ja se ei oo kauhee kauniss!

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Jokainen meistä on erilainen, sen varmaan jo tiedätkin.. Jokaiselle tytölle kasvaa siis erilaiset ja erikokoiset rinnatkin. Joillekkin ne kasvavat myöhemmin ja joillekkin aikaisemmin. Voi hyvin olla mahdollista, etteivät sinun rintasi vielä ole edes alkaneet kehittyä. Jokainen meistä on erilainen, joten jokainen myös pitää eri asioita tärkeänä vastakkaisessa sukupuolessa ja muutenkin. Olen täysin varma siitä, että on yleistämistä, jos väittää että pojat tykkäävät vain isorintaisista tytöistä. Tottakai pojat tykkäävät katsella hyvännäköisiä (en ikinä opi onko se yhdyssana vai ei?) tyttöjä, mutta niinhän tytötkin katselevan hyvännäköisiä miehiä! Ja joidenkin poikien mielestä isot rinnat näyttävät hyvältä, toisten ei.

Ei ole niinkään tärkeää minkä kokoisiksi rintasi ikinä kasvavatkaan, niinkuin itsekin kerroit, olet varmasti todella nätti tyttö! Tuskin kukaan poika haluaa seurustella tytön kanssa vain tämän rintojen takia, tai tuskin pienet rinnat ovat esteenä seurustelulle tai ihastumiselle. Jos et kelpaa tuollaisena jollekkin, hän ei ole arvoisesi!

Tiedän monia ihmisiä, jotka haluaisivat isommat rinnat, mutta tiedän myös ihmisiä, jotka haluaisivat pienemmät. Niin se vaan jotenkin menee, ikinä ei olla tyytyväisiä siihen mitä ollaan tai omistetaan..! Ja kaikenlisäksi; eikö ystävällinen luonne ja aito sädehtivä hymy olekin paljon tärkeämpää, kuin minkä kokoiset rinnat on, tai muuta sellaista?

-Sartsu

:)

Joo mäki oon lauta ja oon saman ikäne…. Mut emmä oo kuullu kyl keltää pojalt et ne ei tykkäis sellasist muijist ketkä on lautoi. :P Mun kyks kaveri on vitosel ja sil on piiiiikkasen isommat ku mul :D mut ei se mua nii kauheesti haittaa kyl ne siit EHKÄ kasvaa………. toivotaa nii :D

ite

oon nyt 13 ja rinnat alkoivat tulla vasta puolivuotta sitten… nyt on koko jtn. B 80.. itseäni haittasi asia paljon 12 vuotiaana joten käytin vähän ylitopattuja rintaliivejä…. ei kukaan sitä ikinä tajunnut…. ja oma olo koheni kun ei silti näyttäny ihan laudalta.

:3

Ittee ei ainakaa haittais et olis lauta, ei niil rinnoil oo välii vaa kaikel muulla :3

Nimetön

Oon myös lauta ja se ärsyttää mua älyttömästi! Oon -96 tyttö ja tuntuu että kaikilla muilla on paljon isommat rinnat kun mulla =( kohenishan siitä itsetunto jos olis kunnon rinnat ja vois kesällä käyttää bikiineitä ilman että pelkää niiden tippuvan.. Mutta kaikki hokee aina ”kyl ne kasvaa”

POIKA 15

mä oon poika ja mä RAKASTAN pieniä rintoja. joten ei mitään hätää kyl moni muukin tykkää pienist rinnoista ja muutenkin luonne ratkaisee ei ulkonäkö. (vaikka sillä on tekemistä asiaan) et mä voisin seukata sun kans jos tunnettais! :D

Tyttö -96

Itellä on c-kupin rinnat ja näihin niiiiiiiiiiin menee hermot ._. Joka paikassa tiellä, en voi käyttää tiukkoja vaatteita ja rintaliivit ovat kuin valjaat. Jos juoksen, elävät ”ihanaiset” rintavarustukseni ihan omaa elämää. TODELLA ÄRSYTTÄVÄÄ.

Suuret rinnat ei oo mikään poikien huomion ehto. Oikeesti. Eikä ne tee ihmisestä naisellistakaan. Ite oon poikatyttö, oli mulla sitte millaset rinnat hyvänsä, mut sit kaveri jol on a-kuppi, on tosi naisellinen ja se saa paljon huomiota pojilta.

Älkää leidit surko pieniä rintoja :) Oikeesti ne on käytännöllisemmät ja niillä saa ihan yhtä hyvin poikien kiinnostusta.

Tämän kaiken kerron C-kuppisen syvällä rintaäänellä, nämä ärsyttävät lisäkkeet oon omistanut viitosluokasta asti >_<

P15v

Jotkut pojat pitävä pienistä rinnoista, jotkut keskikokoisista, jotkus suurista, jotkut kaikista =)

On varma ettet kaikille kelpaa (kuten en minäkään)
MUTTA on varmasti joku, joka ottaa sinut huomioon, kuolaa perääsi ja kaikkea muuta ihanaa ja romanttista.

Onhan kehossasi varmasti muita hyviä puolia
Kuten vaikka terhakka peppu saa sukat pyörimään jaloissa!
(ja semmosen saa treenaamalla jos tahtoa riittää)

Vastaa aiheeseen: lautana oon nyt ja aina

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top