Siirry sisältöön
Lulu<3

Musta on aina ennen tuntunu, et haluisin miehen mun kumppaniks. mut eilen kun olin suihkussa, mua alko kuvottaa se ajatus, että oisin vaikka miehen kanssa.
Yritin uskotella itelleni, et kunhan mä vaan rakastan sitä kumppania, nii kaikki on hyvin, omut kuitenkin tuntu jotenkin ihanalta ajatella joku nainen/tyttö kumppaniks…
Mun veli aina sanoo et mä oon lesbo (siis en oo sanonu sille mitään, se vaan päätteli tai jotain)

Mut onko sellasii, et vaikka kokee enemmän kiinnostusta samaan sukupuoleen, mut voi kuitenkin olla vähän kiinnostunut. tai jotaii, vieläkin kuvottaa se mies-juttu:(

Ja mä en oo varma mut… must joskus tuntuu et oisin ehkä ihastunut mun parhaaseen kaveriin (tyttö myös) mut mä en tiiä voisko se enää olla mun kaa normaalisti jos se tietäis D:

Sellasta, haluaisin apua:( :)

Epäluova henkilö

Hei!
Olet saapunut tähän outoon ajanjaksoon jossa olet todella sekaisin!
Mutta siis oletko kiinnostunut muistakin kuin vain naisista vai et? Tuo selitys jäi aika vähälle niin siksi tässä vain kyselen!
Mutta eihän sinun tarvitse edes lokeroida itseäsi!
Nyt sinun ”ongelmasi”. Eli siis olet ihastunut parhaaseen kaveriisi?(I just got hitted by deja vu 3 times.)
Parhaaseen kaveriin ihastuminen on omasta mielestäni suoraan päin takapuolta, no se kuitenkin tapahtuu! Pakko kysyä ensin oletko kertonut hänelle sinun seksuaallisen suuntautumisen kysymysksestä vielä? Itse kehotan kertomaan siitä ekana ja sitten näet hänen reaktion että hyväksyykö hän sinut vai ei.
Mutta toivotan onnea sinulle ja sinun ”ongelmallesi” ratkaisemiseen!
Voi hyvin!<3

Lesbo

Voit olla biseksuaali. Se tarkoittaa, että koet vetoa kahteen sukupuoleen. Se ei tarkoita että kiinnostuksen pitäisi olla 50/50, itse seurustelin tytön kanssa joka oli vain 10% naisiin ja 90% miehiin päin. Silti hän ihastui minuun.

Sohvaperuna

En tekisi mitään johtopäätöksiä vielä. Antaa ajan kulua niin kyllä huomaat jossain vaiheessa että kuka olet. Biseksuaalisuus on todennäköistä, tai no en tiiä.

Älä kiirehdi kuitenkaan.

Suonjar

Siis mä oon bi (tai ehkä pan) ja mä koen suurimman osan kiinnostuksesta naispuolisia kohtaan, jos sitä tarkoitat. Jos et, sori ku vaivasin.

PS. Älä pilaa ystävyyttä suhteella!

Lulu<3

Kiitos, no mä oon ennen tykännyt miehistä/pojista… mut nyt… ei vaan tunnu siltä…
Hän on itsekin bi, ja mä oon joskus sanonu sille, et mä voisin luulla, et mä oon ihastunu siihen, mut ollaan vaan niin hyvii kavereita…
se on itekin sanonu sillee…
Okei en mä ehkä ookkaan ihastunut siihen! Mut epäluova henkilö, toi viesti autto tosi paljon<3

Moonberry

Mä oon omasta mielestä bi, ja se on ihan ookoo! Se on ihan sama (Kliseevaroitus), kunhan olet onnellinen

Jos päätät kertoa tunteistas, nii vaikka se sun paras kaveri ei ymmärtäis sua nii ihan sama. Ihastuksia tulee ja menee, ja voitte silti pysyy kavereina

13v tyttö🙃

En tiiä luetko tätä mut haluun muistuttaa et itteään ei oo pakko lokeroida mihinkään lokeroon! Mut jos haluu nii voit olla esim pan tai bi seksuaali. Tosiian jos oot esim bi voit tosiaan kääntyy vaik 90% naisiin ja 10% miehiin! Ja seksuaallisuus voi muuttuu ajan myötä eli voit ihan hyvin olla joku muu kuin vaikka viime vuonna… voi mennä kauankon ennen kun tiiät todella kuka oot joten anna ajan ratkasta asiat!

Sateenkaarikilpikonna🌈🐢

Mulla aika sama ongelma

Aikasemmin luulin et oon bi tai pan mut sit ”tajusin” et oon lesbo mutta sitten hämmennyin ihan sikana kun pidin poikahahmosta ohjelmassa tai jotain vastaavaa ja nyt ei mitään hajuu mikä oon ja kenestä tykkään että joo🌈

Vastaa aiheeseen: lesbo vai häh? + ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top