Totuudentorvi(TAIJOTAINSINNEPÄIN)

Oon tyttö joka on lesbo. Etsin täältä vertaistukea. Kirjoita tänne jos oot lesbo, ja jos on vinkkejä siihen miten jotkut tyypit lopettais nälvimisen asiasta.

joo

nosiis oo tyttö ja en oo lesbo mut bi oon, ja tykkään PALJON enemmän tytöistä joten öö joo

wlw 15v

Okei tykkään tytöistä mutta en oo tullu kaapista juuri muille kun ihan läheisille kavereille ja ofc tyttöystävälle (meillä on semmonen romanttinen salasuhde) (no ei vaa se on vaa ärsyttävää ku ei voi halii liikaa koulus tai on v—- homo).
Niin että en tiiä miltä tuntuu jos ihmiset suorasti ”vitsailee” asiasta, mutta meidän luokalla on kyllä useampia niitä jotka käyttää homoa haukkumasanana ja semmosta. Onhan tää nyt vähän dramaattista, mutta aloin melkein itkee ku jouduin niiden jengipomon viereen istumaan luokassa. Ahdisti.
Nii että neuvoja ei oo tarjolla mut ihailen sun uskallusta olla oma ittes vaikka muut on ilkeitä

Halozlesbo

Itekkin oon lesbo, bi tai pan… en oo varma, mutta kumminkin tykkään useemmin ja tälläkin hetkellä tytöistä, varmaan tajuut ;)

En tiiä miten tyypit lopettais nälvimisen asiasta. Oo vaan oma ittes äläkä välitä. Ei siinä oo mitään huonoa, et on lesbo, bi, pan, homo, hetero tai mikä vain. Sitähän ihminen ei ite päätä, koska se ei mikään päätös ole.
Ja no juu kyl tyypit siitä nälviiki ja se on ärsyttävää, mut oikeesti en tajuu miks, koska mitä välii sil on tai miten se edes ylipäätään kuuluu heille.

Tsempii! ;)

Gay

Jup. Olen lesbo itsekin luultavasti.
Kirjotan nyt tänne, jos joku vois vastaa jotai, ku en tiiä minne muuallekkaan.
Ja oikeesti en tiedä mitä teen, ku sanoin ennen et oon bi, koska siis luulin niin. Koska sillä sukupuolella ei niinku oo väliä, mutta sit huomasin et en oikeestaan enää oo ihastunu poikiin mun ekan tyttöihastuksen jälkeen. Mut en mitenkään haluis tulla kaapista ulos lesbona, koska en haluu pahoittaa kenenkään tärkeän ihmisen mieltä mitenkään, koska mun vanhemmat ja sukulaiset varmaan toivoo, et mul tulee viel joku päivä olee poikaystävä. Onhan se sinäänsä mahdollista tai ei se mua haittais jos oisin pojan kaa, jos vaan ihastuisin poikiin, muttakun en ihastu.
Mitä mun kannattais tehä vai kannattaaks vaa olla sanomatta ja antaa ihmisten puhuu mulle ja kysellä pojista niinku heterolta??

…?

Oon siis enemmän lesbo kuin Bi, mut ei sillä väliä…?
No mutta ainahan on olemassa ihmisiä jotka nälvii just tästä asiasta, ei sille oikeen voi mitään. Mut sun seksuaalisuus on just sun oma asia, jos joku sanoo jotain häiritsevää tai ilkeää, kerro jollekkin luotettavalle henkilölle, joka ei tiedettäväsri ole homophopinen/ymmärtää sinua ^^

Lesbo 13v

Muakin vituttaa kun ihmisiä haukutaan vitsillä homoiksi ihan niinku kukaan ei oikeesti vois olla homo/lesbo.🤬

Lesbo 13v

Mutta siis oon lesbo ja on kiva jutella muidenkin samankaltaisten kanssa

#lepakko

Mä oon 12v lesbo, en oo tullu kaapista perheelle mut äiti on alkanu epäillä mun pride kaman takii, kavereille oon tullu kaapista ja nyt uuden seiskaluokan tyypeistä vaan mun lähin kaveri tietää.
Mun kutosluokka oli aika homofoobinen ja ylipäätänsä koko koulu mut tulin niille paljon helpommin kun kavereille :D esim pari opee sieltä koulusta tietää, tosi moni luokka koska huusin kesken välkän yhelle homofoobikolle et oon homo :D
Mun nykynen koulu on täys homo, seinät täynnä homofoobisuuden vastasii maalauksii ja kylttei, opettajilla on sateenkaari avaimenperii, luokissa sateenkaarii ja noin joka toinen oppilas on kans homo (sama opettajilla) eli maailman täydellisin koulu mulle <3. Mua ei tyypit nälvi homoudesta paitsi ne entiset luokkalaiset mut muutin ne vaa vastalauseella vitsiks esim. ”vitun homo” ”mistä tiesit ku en oo tullu sulle kaapista” ja tällai :D
Mun uus hyvä ystävä samalta luokalta otti asian tosi hyvin eikä sitä ees kiinnosta vaik oisin homo, hetero tai vaikka sieni.
Tsemppiä sulle ja toivon et tyypit lopettaa!
Ps. Mä menin vaan suoraan sanoo opettajalle et se homofoobikko haukku vitun homoks ;)

i think im not ur mom

Olen lesbo ja en oo tullut viel kaapist ulos. Luulin eka että oon bi mutta en ookkaa lol. Mua ärsyttää ihmiset jotka ei ymmärrä tasa-arvoo ja vihaa kaikkii lesboi, non binaryjä yms…
Ketuttaa hirveesti ku esim jotku vitsailee esim että ” vidun homo” tai et ”hyyiii, lesboi yök”
…. siis, MIKSI!? En ymmärrä miks ei voida hyväksyy muita semmosina ku ne on, mut onneks tota ei kuule nii hirveesti :]
Ite arvostan erilaisuutta ja mun mielest on ok olla erilainen.
Juu ei mun muuta moro

Justin Seagull

Mä oon siis bi (ainakin luulen nii) ja en kyl tiiä et miten sen nälvimisen saa loppumaan. Mutta oon tullu ulos kaapista vaan läheisille kavereille, sou…

13v tyyppi

Onks normaalia jos oon 13 v ja en oo ikinä kokenu vetoa keneenkään? :D

🥑avocado🥑

Moi tääl o 12v lesbo.
Mua ärsyttää ku moni ”haukkuu” toisia V**** homoks!!! NIINKU MIKS!?!? Siin ei oo mitään järkee.. :(

ovi auki tai tapahtuu hirveitä!

13v tyyppi, on normaalii :)

Vxnla

Moi, oon 16 (tammikuus 17v) tyttö. Oon siis ite panseksuaali (meinasi melkee sanoo pannuseksuaali), mutta siis ite oon rakastan yht tyttöö ylä-asteel(enne sitä poikii). Meil ylä-asteel kukaa ei oikeestaa ns. Kiusannu toisii. Vaik meijä luoka pojat oliki homofoobisii. Nälvimine loppuu siin vaihees ku et enää huomioi niit jotka kiusaa sua ja keskityt ittees ja siihe toisee henkilöö. Amikses/lukios porukka on jo sen verra isoi et ne hyväksyy kaikki. Jos ei oo nii ne o vähä jälkee jäänneit.. ja yrität vaa olla huomioimat niitä. Jos ne nälvii edellee nii kerrot siint opelle. Ittellää ainaki jos sanoisin opettajalle siint nii ne tekis asialle jotaa.

Mut jos haluut jutella nii snäp ja ig o: [Osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

Vastaa aiheeseen: Lesbot hoi!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.