Siirry sisältöön
Haluaisi ystävän

Minua ärsyttää kun mua koko ajan haukutaan lesboksi.Olin kertonut kahdelle kaverilleni että olen lesbo(silloin luulin niin) Ja nyt koko luokka melkeimpä haukkuu mua lesboks!Ei tarvitse olla lesbo/homo tykätäkseen toisen ihmisen ulkonäöstä.Koska en ole lesbo.

John

Who cares- asenne päälle, jos ei usko ni antaa olla uskomatta. Lyhyesti ja ytimekkäästi kommentoitu.

tyttö13

Mitä sillä on väliä oletko sä lesbo vai et. Ihminen saa olla just sellanen kun haluaa kunhan ei tee toiselle mitään pahaa. Ne haukkujat vois miettii ensin et miltä susta tuntuu ja et kannattaako haukkuu. Munkin luokalla tai koulussa on ollu ala-asteelta asti aina joku joka on haukkunu mua läskiks, mut mä lakkasin nelosen jälkeen välittämästä , koska mä tiiän millanen oon enkä välttämättä pysty itteeni muuttaa vaikka kovasti yritän. Joten don’t care. Jos et huomioi haukkujia niin kyl ne varmaan kyllästyy, toivon olevani oikeessa. Voimia sulle.

Metsätähti

Minusta tuntuu, että tästä koko seksuaalisuus asiasta on tehty hirveän iso juttu. Välillä ahdistaa ja tuntuu siltä, etten haluasi olla tyttö enkä poika, eikä seurustelut eikä muut todellakaan kiinnosta.

jokuhyyppä

Itse oon bi seksuaali, ja kun tulin kaapista niin kaverit otti sen hyvin vastaan. Mutta välillä tuntuu että saatan olla pan seksuaali. En mäkään ymmärrä että miksi siitä tehdään niin iso asia, ja miksi suomessa ei vihitä homopareja. Mä en ymmärrä, miks jumala loi ihmisestä omanlaisebsa joa ei hyväksy sitä. Eli bi on sitä että tykkään tytöistä ja pojista, pan tarkoittaa sitä että voin rakastua mieheen, naiseen tai transsukupuoliseen eli sukuouolella ei ole väliä :)

Tyttö 14v

Suomen väki on aika tyhmää. Itse olen lesbo, siitä ei tosin vielä kukaan tiedä elleivät jotkut ole arvanneet (niin kuin epäilen) mutta se on vain asia jolle ei oikein voi mitään. En tosin tajua miten voi LUULLA olevansa lesbo, olisi kyllä kiva tietää. (Mitäs jos minäkin vain LUULEN olevani lesbo? ;.;)

Poeka14

Mun miälestä lesboissa ei oo mitään outoo…tytöt muutenkin on läheisimpii keskenää ku pojat,itte nyt onki vähä huono sanoo ku poika oon,mutta homot vähän ällöttää mua :D mut mul ei silti oo mitään niitäkään vastaan. En ymmärrä tota ihme haukkumista. Jos vaikka mun kaveri tulis ulos kaapista,ni mä sanoisin vaa et ”ookoo”,ja jotai et ”mennääks takasi pelaa call of dutyy?” :D no joo,en tiä. Eli lopullinen vastaukseni on: (niinkuun kaikilla muillakin tähän mennessä) älä välitä…oikeesti. Ja jos joku POIKA sua haukkuu,ni se vasta ihme touhuu onki,ei oo herras mies se sitte ainakaa. Tytökki ketkä sua haukkuu,ni ne vois tehä kans vähä jotai ”itse tutkintaa” että onko tossa ny jotain järkeä…

Azzie

Ensinnäkin, kaverisi olivat todella epäreiluja, että kertoivat asiasta eteenpäin luokallesi. Törkeää käytöstä.

Mutta seksuaalisuus on jännä asia. Aina välttämättä ihmiset eivät halua luokitella ja lokeroida itseään mihinkään suuntaukseen. He vain pitävät ihmisistä, ja se on täysin hyväksyttävää. Ei ole mitään väärää tai outoa, jos tykkää molemmista sukupuolista, muttei halua luetella itseään bi-seksuaaliksi. Jokainen tyylillään ja tavallaan.

Mitä tulee näihin kiusaajiin, suosittelen tosiaan ensimmäisen kommentoijan ”Who cares!”- asennetta. Anna heidän huudella, sen ei tarvitse vaikuttaa elämääsi, jos he ovat niin nynnyjä ja pikkusieluisia.

Vastaa aiheeseen: Lesbot ja homot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top