Siirry sisältöön
Likkamikka

Hengaako täl sivustol ketään lesboo? Jos hengaa, mul ois teille kyssäreit:

a) tietääks teiän porukat et ootte lesboi?
b) miten te kerroitte porukoillenne et olette lesboi?
c) miten saitte tietää että olette itse lesboja?

Kysymyksieni ei ole tarkoitus loukata ketään, olen vain kiinnostunut… :D

lepakko

a) äiti ja sisko. isä ei tiedä, mut se varmaan hyväksyis sen jos tietäis. veljelle oon vihjannu siitä jotai.
b) siskolle mesessä, duh, vaikka olisin kyl voinu päin naamaaki kertoo. äidille joskus kierrellen automatkalla muistaakseni
c) surffasin netistä ja törmäsin lesboille ja biseksuaaleille suunnattuun sivustoon. luin niitä juttuja sieltä ja ne tuntu tosi ..omilta ja se jäi häiritseen mua, myöhemmin menin sinne takas ja aloin miettii ihan kunnolla. aluks otin itteni ”vaa” biseksuaalina mut myöhemmin ku ihastuin tyttöön, kaipasin vaa tytön kosketusta enkä tuntenu poikii yhtää vetoo.

emo

a) ei ne tiä.
b)-
c)yhtäkkii vaa huomasin et katon tyttöi silsilmäl.

Ou ja en oo lesbo oon bi.

haha

öö? :DDD

Nimetön

a) Tietää.

b) Ei mun tarvinnut kertoa, eiköhän se siinä tullut selväksi kun söpöilin ja pusuttelin tyttöystävän kanssa olkkarin sohvalla ja pyysin kyytiä juna-asemalle että pääsisin Helsinki Prideen ja kun kysyttiin mikä se tapahtuma on niin kerroin. Ei seksuaalinen suuntautuminen oo ollut meidän perheessä sellanen juttu mistä tarvis tehä numeroa, mistä olen tosi onnellinen ja pidänkin itseäni onnekkaana. Isälle tuli tosin hirveä tarve todistella miten lesbous on sen mielestä ihan okei kun en ollut uskaltanut kertoa sille kun se viljelee koko ajan tosi typeriä homovitsejä (vaikka siis nykyään tiedän että sen kaveripiirissä on paljonkin homoja, sekä miehiä että naisia). Mummille tarttis tosin varmaan tulla kaapista kun se on alkanut kysellä poikakaverien perään… Sen reaktiosta en sitten tiedäkään yhtään.

c) Ensin en miettinyt sitä ollenkaan, kun olin kasvanut niin heteronormatiivisessä ympäristössä mitä naisiin tulee. Sitten tutustuin netin kautta paljon avoinmielisempiin ihmisiin ja siitä sitten muokkautui ajatusmaailma semmoiseksi ettei ole mitään väliä sukupuolella jos johonkin tykästyy ja aika pian rakastuinkin päätä pahkaa yhteen kaverityttöön (ei siis kyllä mitään vastakaikua tullut). No sitten jossain välissä rupesin miettimään näitä juttuja oikein tarkemminkin kun oli joku ihme sateenkaarikausi päällä, ja pikkuhiljaa ymmärsin, että periaatteessa voisin kyllä rakastua persoonaan, joka sattuu olemaan miehen vartalossa, mutten ikinä pystyisi mihinkään fyysiseen suhteeseen – eli vaikka harrastamaan seksiä – miehen kanssa. Tytöt/naiset vaan jotenkin on se juttu samalla tapaa kuin heterotytöille pojat/miehet, ei sen kummempaa. Ja tyttöjä on niin paljon helpompi ymmärtää kun poikia!

Risti

A) Tietävät, tosin asiasta ei meillä puhuta ja vain toistaiseksi äiti tietää, isä ei.
B) Ihan vain suoraan kasvokkain kertomalla, niin se on paras.
C) En tiedä, huomasin vain tykkääväni tytöstä. Olen ihastunut poikiin satunnaisesti joskus ala-asteella, mutta nyt kun pelissä on myös muutakin kuin kädestä kiinni pitäminen, eivät pojat miellytä. Se vain on osa minua, ja olen sinut sen kanssa. :3

Joku

a) mun äiti ja pari kaverii
b) Sanoin mun äitille ku kysy et oonko ihastunu nii nii ja kavereille sanoin ihastuksesta nii sit ne tiesi
c) en oikeastaan tiedä minä vain yhtäkkiä ihastuin yhteen mun kaveriin (tyttö) xD oon nyt ollu ihadtunu siihen vuoden LOL

14-vuotias

a) tietääks teiän porukat et ootte lesboi? Äiti tietää että olen seurustellut tytön kanssa, mutta en ole suoraan sanonut olevani lesbo.
b) miten te kerroitte porukoillenne et olette lesboi?
Äitille paljastin seurusteluni yhdessä silloisen tyttöystäväni kanssa, kun kävimme hänen kotikaupungissaan ja kutsuin hänet tapaamaan minua.
c) miten saitte tietää että olette itse lesboja?
Oon oikeestaan aina ajatellut olevani jotenkin erilainen. Vaikka ihastuin 9-12-vuotiaana poikiin, painin aika paljon sen kanssa, että heti kun sain tietää seksuaalisuuden monimuotoisuudesta, koin olevani ihan jotain muuta kuin hetero. Pitkään inhosin sitä ja pakotin itseäni ihastumaan poikiin, mutta varsinainen tajuaminen tapahtui viime syksynä, kun olin pitkään ihastunut luokkalaiseeni tyttöön. Aloin vähitellen hyväksymään asian. Siitä on kulunut nyt melkein vuosi, ja nyt pystyn täysin myöntämään olevani homoseksuaali. Enää en oikeasti edes voisi kuvitella seurustelevani pojan kanssa, ja mahdollisesti romahtaisin, jos tajuaisin, että tämä on ollut vain vaihe ja olen hetero.

Vastaa aiheeseen: Lesbous mietityttää… (En siis itse ole lesbo)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top