Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

Eli onks kellään mitää ideoita LGBTQ+ sarjoihin.
Esim netflix. Rn ite löydä hirveesti joten jos ideoita tulis niin olisin kiitollinen.

Ja jotain kirjoi kans LGBTQ+ yhteisöön liityen. <3

Kiitos!
Mukavaa alkavaa vuotta 2022!

…Joo tuotanoinnii

Mmm, wattpad on nettisivu, jonne ihmiset kirjoittelee nettikirjoja, ja itse olen löytänyt satoja Lgtbq+ aiheisia kirjoja tuolta.
Tuota Crunchyroll (En tiiä kirjoitinko oikein xd) on Netflixin tapainen sivusto, jolle voi luoda ilmaisen tilin (Maksullisella tilillä ei tarvi katsoa mainoksia)
Ja uskon, että sieltä saattaisi löytyä jotain.
Mukavaa päivänjatkoa!

juu

no kirjoista nii wattpadista löytyy hyviä niinku edellinen kirjottaja mainitsikin :) eli siitä on nettisivu ja sovellus.
yks ehotus sieltä on flowers from 1970 (kirjottanu astronomika, en oo varma onks se poistanu sen omalta tililtään, mut kyllä se jostain sieltä löytyy).
sitte sarjoista tulee mieleen vaa high school musical – the musical – the series, joka kertoo pääasiassa heterotyypeistä, mut siinä on pari lgbtq+ henkilöö ja joo, tää löytyy disney+

No nyt kun mainitset…

Eihän niitä paljoa tule mieleen kuin ”Super Drags” Netflixissä, mutta se on vähän liian ääripäisestä suunnasta ja vetää RuPaul meiningin kohti ääretöntä ja sen yli.

Suosittelen ettet keskity liikaa siihen että jokaisessa sarjassa on toivon mukaisesti LGBTQ+ kulttuuriin tai siihen kuuluviin pirteisiin kuvaileva hahmo, koska ne yleensä on heitetty sinne vain väkipakolla eikä oikealla luovuuden tunteella, jolloin se voi tuntua täysin pakotetulta.

Sama kuin oikeassa elämässä, kun hahmot tulevat luonnollisesti ja orgaanisesti pintaan, silloin ne ovat parhaimmillaan.

aaaa

Suomeksi on muutama hyvä wlw kirja. Kun enkelit katsovat muualle sekä sen jatko-osa Minuuttivalssi. Baby Jane. Valoa valoa valoa.

Kissaihminen

Hyviä LGBTQ+ sarjoja Netflixissä on esim. Sex education ja Disney+ palvelussa Love Victor. Kirjoja esim. Bechy Albertallin Sydänsurujen Kääntöpuoli ja Pajtim Statovcin Kissani Jugoslavia. Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

sense 8

Iso suositus Netflixin sarjalle sense8. On tosi hyvän mielen sarja ja siinä on homopariskuntia ja moniskuntia päähenkilöissä. Muutenkin omanlaisen elämän eläminen teemana. :)

Ihminen:)

Crynchyroll: Yuri in ice

Yuri on siis päähenkilön nimi, ja minusta tämä on hyvin toteutettu sarja <3
(En ole itse katsonut! >:)

Vastaa aiheeseen: LGBTQ+ sarja ja kirja ideoita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top