Siirry sisältöön
Liamloverlforever💜🖤

Moi kaikkii! Siis Liam Dunbar on best!!😍😍❤️❤️ Se on Teen Wolfin yks hahmo, Ja mun lemppari ofc! Oon 🌸Scottieloverflower🌸 käyttäjän fani, koska se vaikuttaa niin kivalta ja sekin tykkää Teen wolfista. Te ehkä tiiätteki sen tyypin jo xd. Oon uus tääl ja oli ihan pakko tulla tänne hehkuttaa sitä ihanaa Liamia! Siis oon niiiiin pihkassa siihen!😍😍😍 Se on niin söpö, hauska ja ihana tyyppi! Mut juu, tulkaa tänne keskustelee Teen wolfista tai teidän jostain hahmo ihastuksista yms emt. Ja hei kertokaa pliis mikä sun lempi hahmo on Teen wolfista yms, jos oot kattonu sen tai edes tiiät siitä jotain! Itel ofc Liam! Ette varmaa arvannu😂😂😭😍❤️
Ps. 🌸Scottieloverflower🌸, jos eksyit tänne, ni tuu ihmees säkin juttelee! 😁 Mitä mieltä sä oot Liamista? Scott on kans pro! :)

🌸Scottieloverflower🌸

Moikka! :) Joo kyl mäkin tänne eksyin ofc! Mä kävin muute lukee sen sun toisen keskustelun ja vastailemas, käy tsekkaa jos et oo vielä ennen tän lukemista käyny. Mun lempi hahmo on yllätys yllätys Scott xd. Liam on mun mielestä kans tosi hyvä tyyppi ja yks mun lemppareista. Hei käy kans lukee mun yks keskustelu ja vastaappa vaikka niihin kysymyksiinkin, jos jaksat. Ootan innolla meidän tulevia keskusteluja Teen wolfista ja kaikesta muusta! Niin kivaa, kun löysin sut! Näkemiin!❤️😊

LiamDunbar130

Moi! mäki oon kattonu teen wolfin, se oli hyvä. Liam on ihana!

Liamloverforever💜🖤

Moii!! Kiva ku eksyit tänne! Joo, käyn kattoo sen sun vastauksen ihan just. Juu, taisin jo lukee sen yhen keskustelun ja vastata niihin kysymyksiin. Mäki ootan sikana meidän tulevia juttelu hetkiä!! Ja kiva ku pidät myös Liamista! Mäkin tykkään Scottista! En vieläkään kestä sitä kuinka söpö mun rakas Liam on!!! En kestäää!!! 😍😍😍🥰🥰 Hei sit sellanen kysymys, et eiks Liamilla ollukki jossai vaihees vaaleet hiukset? Mun muistaakseen oli, mut lopus sil oli ainaki tummat. Kummat sun mielestä sopii sille paremmin? Musta ehkä ne vaaleet, mut molemmat sopii ihanasti sille! Se on aina sika söpö ja ihku!❤️❤️ Moikkaa ja hyvää viikonloppuu sulle!! :)

Jokuu💜✨

Moikka! Kuulostaa hyvältä ohjelmalta ja hyviltä tyypeiltä. Voitteko kertoo vähän lisää siitä, esim et mistä voisin kattoo sen? Tekin vaikutatte kivoilta! :)

Liam Dunbar <3

Liam on best!! Se on sika söpöö!😍😍

Liamloverforever💜🖤

Moikka kaikki! Liam Dunbar <3 ja LiamDunbar130, nii on ja ihanaa ku teki tykkäätte siitä!! Jokuu💜✨, 🌸Scottieloverflower🌸 oli mun mielestä tehny johonkii keskusteluun jo sellaisen vastauksen, et se kerto siitä lisää yms. Huomasin joskus, mut nyt meen itekki lukee sen viel paremmin. Nii, se tais olla joku ”Teen wolf?” Alkunen keskustelu kait. Mut juu, jos et löydä sitä, ni voidaan toki kertoo uudestaaki! Heippaa! :)

Jokuu💜✨

Moi kaikki ja varsinkin Liamloverforever💜🖤! Joo, mä löysin sen keskustelun ja kävin lukee. Kiitos teille ku kerroitte mulle ha muille siitä! Sori ku en oo ollu vähään aikaan täällä, on ollu liikaa hommaa. Mut nyt oon taas tääl ja voin tulla jutskaa! Näkemiin!

🫵🐔

Stiles on paras koska no se on jotenki samaistuttava. En oo ihastunu ikinä eli joo.

En oo kattonu sitä viimeistä kautta ku se oli jo aika outo mutta muuten tykkäsin siitä sarjasta

Vastaa aiheeseen: Liam Dunbar <3, Teen wolf fanit tänne!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top