Siirry sisältöön
mää

Mitä tehdä jaloille, jotka on tosi pulskat, mutta muu keho ei ole? Mä olen laihduttanut nyt 14kg ja mitat on 170cm/[osa tekstistä poistettu] ja oon alkanu ärsyyntyy siihen et vaik vatsasta on kadonnut 20cm, nii jaloista on kummastaki ehkä just ja just joku 3cm :/

Liikunta on siis pyöräilyä, juoksua, kävelyä ja steppailua. Nyt myös ostin kortin kuntosalille. pyrin tekemään joka päivä jotain. Lisäksi olen 2x/viikko töissä, ja niissä töissä on meinaan aika kiire, eli liikkeessä ollaan.

Ruoka koostuu pääasiassa vihanneksista, kasviksista, vedestä, vihreästä teestä, vehnänoraksesta, hedelmistä ja marjoista. Sitten yksi paha on ruisleipä, jota ahmasen 4palaa päivässä. En syö punaista lihaa, ja kalaa harvoin, koska kotona siihen ei ole oikein varaa, ja koulussa pidän enemmän salaatin santsaamisesta. En juo maitoa kuin aniharvoin, kahvia joka päivä. Herkkuja tulee joskus syötyä, kerta tai kaksi viikossa. Harvemmin silti isoja määriä, vaan esim. 4geisha karkkia, tai vaikka keksi. Joskus jotain isompaa, mutta sitäkin hillitysti, kuten puolikas pulla, hieman kermaa ja lusikka hilloa.

Silti toi alakroppa on hirvee näkönen ja lähes itkettää kattella sitä. Miten tosta pääsis eroon?

tytsy

Moi!
Mulla on sama ongelma. Lian lihavat jalat.
Oon lukenu jostain että pyöräilyssä reisiin kertyy rasvaa ja jos yrittää laihduttaa jalkoja kannattaa vältellä pyöräilemistä.

Kannattaa kokeilla tavallisia kyykkyjä (esim. 3×150 päivässä) mulla on toiminut kyykyt tosi vähän mutta kuitenkin.

Tarvisin itsekin apua miten saada reisien rasvan tilalle lihaksia? :)

Toivottavasti auttoi jotenkin :33

hehehe

Mullakin on aivan sairaan paksut jalat, mutta ei voi mitään. Oon kuullu et joillain tytöillä vaan on sellanen perimä.

Vastaa aiheeseen: Lihavat jalat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top