Siirry sisältöön
hieman pyöristynyt?? 97

Heii! Mulla ei tavallaan oo mitään ongelmaa… Tiedän, et oon luultavasti ihan normaalipainoinen nuori. [osa tekstistä poistettu] oon siis 16-vuotias [osa tekstistä poistettu] Mut se on varmaan aika normaalii, et murrosiässä paino alkaa nousta, vai??? Mut toisaalta, oon ollu aina laiha ja hoikka ja mulle on sanottu kerran koulun terveystarkastuksessa, et oon alipainonen. Ajattelin vaan, et ku oon ennen ollut hoikka ja laiha ja pieni ja lyhyt ja nyt oon selvästi pyöristynyt vähän ja pelkään ehkä, et lihon viel enemmän ja saan lisää ja lisää painoa. Syön ihan terveellisesti (ruisleipää, marjoja, vihanneksia, maitoa…) ja herkkuja 2-3 kertaa viikossa, mut en liiku niin paljoo. Välillä mietin, et jos syönki oikeesti joka päivä esim herkkuja, mut sanon vaan, et joo syön vaa 2-3 kertaa… Mietin vähän outoja juttuja muutenki… Mitä voisin tehä, et pysyn suht laihana? :O

Nimetön

Terveellinen ruokavalio, sopivasti liikuntaa ja muita aktiviteetteja.
Ei kukaan ihminen ole oikeasti mikään uimapukumalli mutta tottakai on jo terveyden kannalta pysyä normaalipainossa ettei tyle syömishäiriötä tai vaikka diabetesta.
Mäkin olin kauhea herkkusuu muta oon nyt lopettanut semmoisen tunnesyömisen ja turhan herkuttelun, vähän pömppömahaa löytyy mutta muuten oon normaalipainonen.

Eli muista kanssa liikkua koska jos saat energiaa enemmän kuin kulutat sitä, lihot, ei pari kiloa ole aina maailmanloppu mutta terveellisyys kannattaa! :)

..

Pyöristyminen on normaalia. Lantio levenee, tissit kasvaa. Normaalia, ja jokasen se pitää kestää. Et voi ikuisesti olla lapsen muodoissa. Pohkeetkin pyöristyy ja reidet saa kokoa. Se vaan kuuluu laiffii.

Vastaa aiheeseen: Lihominen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top