Siirry sisältöön
Halko

Moi. Tuntuu et oon liian hyvä sydämminen. Ja aina kun uskallan pistää vastaan ja sanoa oman mielipiteeni niin minulle suututaan ja tullaan viesteillä perään vielä sanomaan ”unohda se mitä sanoin koulussa ehkä ihan hyvä vaan ettei olla enää kavereita” ja kuitenkin viikon päästä tämä kyseinen henkilö roikkuu minussa kiinni ihan niinkuin mitään ei olisi tapahtunut ja tuntuu vaan että minua käytetään pelkästään esineenä joka kuuntelee ja on turpakiinni. Ja tämä kyseinen henkilö saattaa suuttua minulle siitä etten koulu aamuna puhu hänelle mutta joskus en vaan jaksa. Oon montakin kertaan itkenyt melkein 4 asti yöllä ja nukkunut sen 2h mutta en mahda sille mitään joskus vaan pitää saada pää tyhjäks. Enkä nyt sano sitä että tämä henkilö olisi iha hirveä, hän on upea ja kaunis olento. Mutta joo tartteisin vaan lisää kavereita jolle voisin puhua luottamuksellisesti ilman että häpeän puhumaani. Joten pliis tulkaa juttelee tähän. Olisin kiitollinen

Suonjar🌈

Moi! Ikävää, että tunnet ittes LIIAN hyväsydämiseksi (äikänope sanois sun viestiin, ettei sydämeen mahdu kahta ämmää XD, mut en oo äikänope (tai ehkä oonkin), joten ihan sama). Muista, että hyväsydämisyys tarkottaa montaa asiaa, ei vain alistumista mihin tahansa toisen ihmisen puolesta.

JK. Jotenki onnistuin tekemään tästä viestistä tosi töykeen kuuloisen, ei missään nimessä ollu tarkotus. (eikä tää varmaa ees ollenkaa auttanu)

🍓Mansikka🍓

Moi!! Siis tähän nyt olis mun mielestä ✨paras✨ apu ois kertoo jollekki aikuiselle. Jos et haluu kertoo vanhemmille/ sellasil, niin koulun kuraattoril on mielestäni vaitiolovelvollisuus:).
Sry tuli vähä huono mut no can do 🙈.

MOi

Minäkin olen ehkä vähän liian hyväsydäminen. Yritän välillä sanoa ei mutta se on vaikeaa. Ostan usein esim kavereilleni karkkia mutta en itselle, koska raha ei riitä. Rakastan kavereitani ja haluan olla kaikille ystävällinen. Yritä sanoa jollekkin ei joskus vaikka se olisikin jännittävää. Hyvää loppu syksyä!

✨️mAtErIaL gWoRl ✨️

Voi ei:( kannattaa vaan sanoa suoraan että Joo hastalavista lut en kestä sua enää tai oikeestaan kandee sanoo sori lut et oo hyväks mulle joten jos haluut pitää mut niin sit kannattas muuttaa käyttäytymistä:)

Vastaa aiheeseen: Liian hyvä sydämminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top